Speltips Champions League kval: Braga – Panathinaikos 23/8

Braga - Panathinaikos speltips champions League kval

Braga är säkert glada över att de i playoff till Champions League-grupperna inte kommer att spela med Marseille utan med Panathinaikos. Det grekiska laget segrade mot Marseille till stor del av tur, eftersom Olympic Marseille helt dominerade sin motståndare i returen i Frankrike och helt enkelt hade liten chans att inte dra nytta av de flesta av de chanser de skapade.

Braga har fått en enklare motståndare

Åtminstone enligt min åsikt var det redan tydligt mot Dnipro-1 att Panathinaikos inte riktigt är redo att attackera Champions League-grupperna, men hittills är ödet definitivt med dem och vi har en spännande match att se fram emot på onsdagskvällen.

Braga har inte heller börjat säsongen i bästa möjliga skick. The Gunners övervann Bacca Topola i den senaste omgången med lätthet, främst på grund av deras utmärkta effektivitet framåt. Braga skapar inte många chanser och även om de hittills har visat bra resultat förväntar jag mig att de kommer att ha stora problem mot en organiserad försvarslinje. Starten på mästerskapet i Portugal såg en 2-1 hemmaförlust mot Famalicao, vilket är säkert överraskande men indikativt för problemen i anfallet.

Braga - Panathinaikos speltips champions League kval

Panathinaikos kan utnyttja Bragas svaghet

Panathinaikos stora fördel är att den avgörande matchen för att komma in i grupperna kommer att vara i Grekland. Men detta innebär också att grekerna måste hålla spänningen vid liv inför returen och visa utmärkt defensivt spel igen. Med Braga som inte skapar många chanser, åtminstone enligt min åsikt, har Panathinaikos sina chanser.

Jag förväntar mig att gästerna kommer att spela mer defensivt och att det inte kommer att bli många skott i matchen. Även om Braga tar en 1-0-ledning tror jag inte att Panathinaikos kommer att ändra sin strategi märkbart och spela offensivt.

Braga är normalt ett starkt lag hemma och efter den nämnda matchen mot Famalicao så har offensiven ryckt upp sig och jag ser att minst 2 gånger ska bollen hitta in bakom målvakten…

Bethard Sport bonus 980x240
Speldetaljer
Odds: 1.70
Braga - Panathinaikos
Europa - Champions League kval
2023-08-23 21:00
Speltips: Totalt över 2.0 mål asian lines
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.