Speltips: Tromsö – Vålerenga

Tromsö

Speltips: Kan Tromsö fortsätta sin fina form?

Speltips inför matchen mellan Tromsö och Vålerenga i Norges Eliteserien:

Matchen spelas kl. 17.00 och enligt statistiken förväntas resultatet bli 2-1 till Tromsö.

Analysen tyder på att det kommer att bli över 2,5 mål i matchen samt att båda lagen kommer att göra mål.

För att placera ett framgångsrikt spel på denna match bör man ta hänsyn till lagens senaste matcher, matchfakta, inbördes möten, målstatistik och tabellpositioner. Våra förutsägelser är baserade på noggrann forskning och lämnas i god tro, men inga vinster kan garanteras.

Speltips idag är en metod som används inom sportsbetting för att förutsäga utfallet av fotbollsmatcher med hjälp av statistiska verktyg.

Viktig information:

Tromsö har vunnit 4 av sina senaste 5 matcher, spelat oavgjort i 0 matcher och förlorat 1 match.

Av de senaste 5 matcherna har Tromsö haft 3 matcher där båda lagen har gjort mål och 2 matcher där inget av lagen har gjort mål.

På marknaden för över/under 2,5 mål har Tromsö haft över 2,5 mål i 3 av de senaste 5 matcherna och under 2,5 mål i 2 matcher.

Tromsö har gjort 9 mål och släppt in 6 mål i sina senaste 5 matcher.

Vålerenga har vunnit 2 av sina senaste 5 matcher, spelat oavgjort i 0 matcher och förlorat 3 matcher.

Av de senaste 5 matcherna har Vålerenga haft 2 matcher där båda lagen har gjort mål och 3 matcher där inget av lagen har gjort mål.

På marknaden för över/under 2,5 mål har Vålerenga haft över 2,5 mål i 3 av de senaste 5 matcherna och under 2,5 mål i 2 matcher.

Vålerenga har gjort 9 mål och släppt in 6 mål i sina senaste 5 matcher.

Jag väljer dock inte att lira på målspel utan ser Tromsö som en fin favorit på hemmaplan och DNB (Draw no bet) till 1.65 känns för fint hemma. Speciellt efter en fin bortaseger mot Lilleström senast.

Expekt Banner Bonus

Det finns även flera andra speltips ute på hemsidan under dagen så jag rekommenderar er att gå in och ta en titt på dom också.

Speldetaljer
Odds: 1.65
Tromsö FF – Vålerenga
Norway – EliteSerien
2023-07-09 17:00
Speltips: Tromsö FF – Draw No Bet
Stake: 2 Units
Status: Push
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.