Champions League kval: Shamrock Rovers – Breidablik 11/7

Shamrock Rovers

Är man redo för Champions League?

Kvalet till Champions League är äntligen här och jag ser verkligen fram emot den spännande drabbningen på den Gröna Ön. Det är ingen annan än gästande Breidablik som kommer till matchen. Laget vann sin första ligatitel sedan 2010 förra året och har visat upp imponerande resultat. Trots detta har de bara vunnit ligan en gång tidigare. För tillfället ligger Breidablik på en tredje plats i den isländska ligan.

Hur ser det ut för gästerna?

Tyvärr har gästernas form inte varit helt övertygande på sistone. Trots två starka insatser mot Tre Penne (1-7) och Buducnost (0-5) i Champions League-preliminärrundan för att ta sig till kvalet, samt en solid seger mot Fylkir, nästjumbon i ligan, med 5-1, har de haft vissa svackor.

Å andra sidan är hemmalaget Shamrock Rovers fjolårets vinnare av ligan och toppar för tillfället tabellen med fyra poäng före tvåan St Patricks. Även om de har haft en formsvacka med endast en seger på de senaste fyra matcherna, har de en stadig hemmaform med en rad av 5-0-1 i de sex senaste hemmamatcherna. Förra året hade Shamrock det svårt i Conference League och lyckades bara ta två av nio möjliga poäng i gruppspelet.

Champions League kval med storfavorit

Trots den lite ojämna formen för Shamrock Rovers, förväntas de vara ett betydligt svårare motstånd än vad Breidablik har stött på i de senaste matcherna. Det är därför inte överraskande att hemmalaget är favoriter inför mötet. Med sin starka hemmaform och bekant underlag är det svårt att inte välja favoriterna i detta möte.

Det blir spännande att se vilket lag som kommer att ta hem segern i denna kvalmatch till Champions League. Båda lagen har sina styrkor och det kommer säkert att bli en tuff och intensiv match. Förhoppningsvis kommer vi att få se en underhållande fotbollsmatch med många mål och spännande ögonblick.

Jag ser fram emot att följa matchen och håller tummarna för Shamrock Rovers, som jag tror har en bra chans att ta hem segern. Det kommer att bli en fantastisk upplevelse för både spelarna och supportrarna på den Gröna Ön. Så se till att hålla koll på matchen och heja fram ditt favoritlag till seger!

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.96
Shamrock Rovers - Breidablik
Champions League kval
2023-07-11 20:45
Speltips: Shamrock Rovers -0.75
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.