Champions League kval: BK Häcken – The New Saints

Champions League kval Häcken

BK Häcken möter The New Saints i en mycket fördelaktig lottning i kvalet till Champions League. Matchen kommer att äga rum på Bravida Arena, och det förväntas bli en spännande drabbning.

Från Champions League kval till avancemang

Häcken har haft en framgångsrik säsong i Allsvenskan och befinner sig för närvarande på en imponerande tredje plats i tabellen. Laget har en imponerande målskillnad på 38-16 och har visat upp en stark offensiv, med Traore i spetsen för målskyttet.

The New Saints är fjolårets segrare i Cymru League och hade en enastående säsong med imponerande siffror på 19-3-0 och en otrolig målskillnad på 83-8. Även här har laget en stark offensiv, med Brobbell som en ledande målskytt. Dock har ligan ännu inte startat för säsongen, så det finns ingen färsk statistik att tillgå.

Champions League kval Häcken

Målrik match väntas mellan BK Häcken – TNS

Det förväntas bli en målrik match, med både Häcken och TNS som har visat att de vet hur man gör mål. Det är två lag som inte har någon historik emellan sig, så resultatet kan gå åt båda hållen. Trots detta tror jag att hemmafördelen kommer att väga tungt, vilket gör att jag lutar åt en rak 1a. Men det finns också potential för intressanta spel på målmarknaden.

Det blir spännande att se vilket lag som kommer att gå segrande ur denna match. Båda lagen har sina styrkor och det kommer säkert att bli en intensiv och underhållande match. Så se till att hålla koll på matchen och se om dina spel på målmarknaden kan ge dig en spännande vinst!

Comeon bonus banner stp

Läs våra andra speltips här

Speldetaljer
Odds: 1.71
BK Häcken – The New Saints
Europa – Champions League kval
2023-07-12 19:00
Speltips: Över 3.0 mål asian handicap
Stake: 2 av 5 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.