Speltips NHL: Toronto Maple Leafs vs Ottawa Senators 9/11

Toronto Maple Leafs vs Ottawa Senators NHL

Vi blickar vidare mot Toronto Maple Leafs vs Ottawa Senators efter nattens NHL när San José Sharks fick sin första vinst för säsongen. Det var inte alls oväntat då man förutspådde att det skulle komma förr eller senare. Vi hade såklart önskat att det hade gått ännu en match. Men så är sport, och nu blickar vi mot ett guldodds där Toronto tar emot ett skadedrabbat Ottawa.

Toronto Maple Leafs vs Ottawa Senators – inför matchen

Toronto har inte imponerat så bra som oddset påpekar att de har gjort. De senaste fem matcherna har slutat med fyra förluster och en vinst varav tre av dessa gått till förlängning. Så totalt 4 poäng har man tagit ändå. Medan Ottawa har fått fyra förluster utan förlängning och en vinst, vilket ger dom 2 poäng på de senaste fem matcher. Vi har nya rapporter om skador och tabellen längre ner för respektive lag.

Toronto Maple Leafs – formläge

Att spela hemma är alltid en fördel inför sin hemmapublik och tabellen visar att Toronto håller plats 7 av 16 i Eastern Conference där Boston leder den tabellen. Med 14 inspelade poäng och 42 gjorda mål på 12 matcher, anser vi att Toronto har mer att ge inför nattens kommande drabbning. De har två skador som är på svenska Timothy Liljegren och amerikanaren Jake McCabe. Inga större avbräck men de är ändå två försvarare.

Toronto Maple Leafs vs Ottawa Senators NHL

Ottawa Senators – Formläge

Det har sett tuffare ut för Ottawa med endast 8 inspelade poäng den här säsongen och befinner sig just nu på sista platsen i samma divisionstabell som Toronto, Eastern Conference. De har också jobbiga avbräck inför nattens match mot Toronto där svensken Erik Brännström missar matchen pågrund av en hjärnskakning. Även försvararen Thomas Chabot har en handskada och Anfallaren Ridly Greig som var med och vann matchen mot Pittsburgh Penguins, är borta inatt. Mark Kastelic som är anfallare är även han borta på grund av en vristskada. Försvararen Artyom Zub från Ryssland kommer dessvärre inte spela inatt heller.

Hur spelar vi?

Med tanke på den informationen som vi har idag och de skador som uppkommit på sista tiden, anser vi att Toronto bör vara det bättre laget inatt. Dessutom har vi hemmaplansfördel och med en starkare trupp bör 1.90 i odds vara ett perfekt tillfälle att kamma hem i sin oddskassa. Rygga spelet på NoAccountBet

Banner No Account Bet
Speldetaljer
Odds: 1.95
Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators
Ishockey – NHL
2023-11-09 01:00
Speltips: Toronto Vinst
Stake: 2 Units
Status: Förlust
This entry was posted in Hockey and tagged .
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.