Speltips NHL: San Jose Sharks vs Philadelphia Flyers 8/11

San Jose Sharks vs Philadelphia Flyers NHL

San Jose Sharks vs Philadelphia Flyers i nattens NHL kommer vi inte ens behöva svettas något för att få se ännu en vinst i protokollet. Nästan så att det va för bra odds för att motstå.

San Jose Sharks vs Philadelphia Flyers – Ett skakigt försvar

Vi tar oss en titt på ännu ett spel av San Jose Sharks som fått endast 1 poäng på alla de senaste 11 matcherna. De har fått släppa in hela 55 mål på dessa matcher. San Jose har lyckats göra endast 12 mål på säsongen medan resterande lag ligger på trippla mål i genomsnitt och på bara de två senaste spelen har San Jose släppt in 20 mål. 10 mål i varje match. Det kanske låter som en överdrift men det var 1-10 mot Vancouver Canucks och 2-10 mot Pittsburgh Penguins.

Philadephia Flyers har inte heller varit bra i början på säsongen. De har 11 poäng men har ändå lyckats vinna ett fåtal gånger. De har även gjort 37 mål och släppt in 39 totalt. Philadelphia är ett av NHL’s bästa bortalag just nu med starkt motstånd och senaste matchen gjorde man hela 1-5 mot Buffalo Sabres.

San Jose Sharks vs Philadelphia Flyers NHL

San Jose Sharks – Något måste förändras

San Jose har minst sagt ett dåligt försvar men något står inte rätt till om man släpper in 20 mål på två matcher. Vi kan även se att anfallet inte fungerar heller. Vi tror att motivationen tagit hårt på de senaste 11 förlusterna och vi kommer nog få se förlust nummer 12 inatt också innan förändringen börjar ske i ledningen.

Philadelphia Flyers – En chans att få öka sin målproduktion

Att få möta San Jose är just nu en lättnad för många NHL lag som ser det som en lätt seger. Men innan man ropar hej, så ska man ändå inte underskatta sina motståndare. NHL är ett av världens största hockey ligor och endast de bästa i världen får spela där. Med det sagt, Philadelphia med endast anfallaren Sean Couturier som saknad möter San Jose Sharks som saknar sin Finska målvakt Kaapo Kahkonen.

Hur spelar vi? Sharks vs Flyers

Vi tror att det kommer smälla till ett par mål redan i första perioden för Flyers och för att hålla oss på den säkra fronten, kommer vi att spela att Philadelphia Flyers vinner hela matchen utan att behöva gå till förlängning.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.80
San Jose Sharks - Philadelphia Flyers
Ishockey – NHL
2023-11-08 04:30
Speltips: Philadelphia Flyers - Vinst (1x2)
Stake: 2 Units
Status: Förlust
This entry was posted in Hockey and tagged .
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.