Speltips CL: AC Milan vs PSG 7/11

AC Milan vs PSG Champions League

Champions League ikväll och vi tar en titt på AC Milan vs PSG. Matchen spelas i San Siro Arena 21:00 och det är kniven mot strupen för hemmalaget. Vi tror oss ha hittat ett fantastiskt bra spel som känns för bra för att missa.

AC Milan vs PSG – Inför mötet

Det är en rysare framför oss ikväll och AC Milan som har en svår grupp i Champions League ska möta gruppledaren PSG. Det har varit en tuff period för Milan de senaste fem mötena då man åkt på jobbiga förluster och onödiga tapp i både liga och gruppspelet i Champions League. Senaste mötet mellan PSG – AC Milan, vann PSG med 3-0 på hemmaplan. Nu är det hemmafördel för Milan och vi anser att det finns en chans för en revansch. Men vi kommer inte fokusera på en vinnare.

AC Milan – Matchinfo

Milan har tappat många poäng sedan förlusten mot Juventus den 22 Oktober. Det kan ha dränerat motivationen en del och direkt efter förlorade Milan med 3-0 mot PSG i senaste CL mötet i Grupp F. Försvararen Marco Pellegrino är fortfarande skadad, tillsammans med kollegan Pierre Kalulu. Annars finns inga större avbräck inför matchen ikväll. Nu är det kniven mot strupen då returmötena spelas i gruppspelets sista skede. Därför kommer man behöva säkra poäng ikväll.

AC Milan vs PSG Champions League Leao

PSG – Matchinfo

PSG har varit starka i både Champions League, samt i Ligue 1. De har just för tillfället förstaplatsen i gruppen med 6 poäng efter tre spelade matcher. Dortmund ligger tvåa i jämnsides med Newcastle med 4 poäng vardera och Milan befinner sig på sista plats med endast 2 poäng. Ligan går lika bra för PSG och just nu har man andraplatsen, efter Nice som leder. Men man flåsar Nice i nacken med endast en poäng skillnad. Ikväll kommer PSG med mindre avbräck som Marco Asensio och Danilo Pereira men med PSG’s breda trupp kommer det inte vara något att bekymra sig över.

Hur spelar vi?

Vi kommer fokusera mer på att det ska bli mål, helst ifrån båda hållen. Eftersom Milan måste trycka framåt och se till att hålla ledningen så kommer PSG trycka lika hårt. Det kommer bli en underhållande match att se fram emot. Men se till att inte missa spelet BLGM (Båda Lagen Gör Mål) till 1.64 i odds hos Expekt.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.64
AC Milan - PSG
UEFA Champions League
2023-11-07 21:00
Speltips: Båda Lagen Gör Mål - Ja
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.