Speltips NHL: St Louis Blues vs New Jersey Devils 04/11

St Louis Blues vs New Jersey Devils

Vilken jävla start på ens födelsedag skulle jag vilja säga. Min första NHL-rek och Vancouver krossar med sjuka 10-1. Kan man ens få en bättre present! Jag fortsätter på samma spår och ger mig ännu längre ut på isen med ännu en NHL match.

St Louis Blues vs New Jersey Devils

Inatt den 04 november 01.00 är det match mellan St Louis Blues vs New Jersey Devils. Ett möte där Devils är den klara favoriten med ett odds på 2x pengarna trotts bortaplan. Oddset där är inget konstigt då det både skiljer form och klass mellan lagen, så håller med bolagen helt. Dock är den raka vinsten lite läskig att spela. Då det trotts allt är bortaplan.

St Louis Blues – Matchinfo

Blues är ett lag som alltid är läskiga att beta mot. Ena matchen kan dom förlora stenhårt. För att sedan gå och vinna mot ett av topplagen. Deras defensiv är en av dom bättre i NHL just nu. Problemet är att dom inte gör så mycket mål. Devils å andra sidan slänger in mål, snittar 4,2 mål per match. Dock har dom lite problem med defensiven och släpper in alldeles för mycket mål för att vara ett av topplagen. 

Efter åtta matcher spelade ligger Blues på en 12 plats i Western Conference. Tre vinster och fem förluster är inte nästa starten men inte heller den värsta tänkbara. Som jag skrev innan är deras största problem att dom inte gör mål. Får dom det att lossna snart kan det börja se lite annorlunda ut för dom. Dom kommer helt klart få det tufft mot Devils inatt!

St Louis Blues vs New Jersey Devils

New Jersey Devils – Matchinfo

Devils å andra sidan har en helt okej start på säsongen. Efter nio spelade matcher ligger dom på tredje plats i Eastern Conference. Sex vinster, tre förluster. Det imponerande trotts förlusterna är att dom minst gjort tre mål i alla sina nio matcher! Så mål kan dom göra och offensiven är det inga fel på! Det är försvaret dom måste fixa om de verkligen ska kunna utmana i år. Alltför många matcher där som måste komma från underläge för att vinna matchen pågrund av skit mål.

Hur spelar vi?

Två nyckelspelare för Devils just nu är Jack Hughes och Jesper Bratt. Hughes ligger på plats ett i poängligan nu med hela 20 poäng! Bratt ligger strax efter på en stabil tredje plats med 18 poäng! Det är här mitt spel för matchen kommer hamna!

Jag förväntar mig minst tre mål av Devils imorgon och Huges och Bratt kommer vara inblandade! 2 units spelas på Hughes över 1,5 poäng i matchen för 1,95x pengarna. Samt 1 unit spelas på Bratt över 1,5 poäng i matchen för 2,75x pengarna!

Två poäng spel som med Devils form och dessa två spelares form bara ska sitta! Även om dom inte vinner matchen så kommer det komma mål helt säkert! Och då är dessa två spelare framme!

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.95
St Louis Blues - New Jersey Devils
USA – NHL
2023-11-04 01:00
Speltips: Jack Hughes över 1.5 poäng
Stake: 2 Units
Status: Förlust
This entry was posted in Hockey and tagged .
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.