Speltips LaLiga: Las Palmas vs Atletico Madrid 03/11

LaLiga Las Palmas vs Atletico Madrid

Las Palmas vs Atletico Madrid – Omgång 12

Las Palmas vs Atletico Madrid i omgång 12 av LaLiga spelas under fredagskvällen 21:00 i Estadio de Gran Canaria i Las Palmas. Det kommer bjudas underhållning från dessa lagen, så passa på att ha fredagsmys med målplinget på.

Las Palmas – Matchinfo

Las Palmas befinner sig på plats 10 i tabellen efter 11 spelade matcher. Det är 14 inspelade poäng och har en fin form de senaste fem matcherna. De vann senast mot Almeira med 2-1 och de tre senaste matcherna har slutat 2-1 till Las Palmas. De har fått igång målmaskinen och idag spelar man hemma mot Atletico som varit superheta. Las Palmas saknar ingen märkvärdig spelare. Inga större avbräck.

LaLiga Las Palmas vs Atletico Madrid

Atletico Madrid – Matchinfo

Atletico Madrid har varit det laget som presterat bäst i La Liga de senaste 10 omgångarna. Det har gått lite trögt i Champions League men de befinner sig ändå på andra plats. Den gruppen är lite misslyckad känns det som. Men när det kommer till La Liga så presterar de som ett superlag. De har efter 10 spelade matcher hela 25 poäng. Med 8 vinster och endast en förlust och en oavgjord. Men de har inte första platsen ändå. Det är Real Madrid som har den tronen. Men det betyder att de har en match mindre spelad.

Hur spelar vi?

Eftersom Las Palmas har hållit över 2.5 mål under de senaste matcherna, samt att Atletico har spelat över 2.5 mål varje match de senaste fem matcherna. Dessutom har även de senaste H2H mötena mellan dessa lag slutat över 2.5 så väljer vi att satsa 2 units på över 2.5 mål i matchen till 2.0 odds.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 2.0
Las Palmas - Atletico Madrid
Spanien – LaLiga
2023-11-03 21:00
Speltips: Över 2.5 mål
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.