Speltips LoL: Bilibili Gaming – Gen G 03/11

Bilibili Gaming - Gen.G -lol-esport

Bilibili Gaming – Gen G

Två giganter från den kinesiska respektive koreanska toppligan drabbas samman i en kamp många väntat på att få se. Bilibili Gaming – Gen G, I min mening kommer denna match bli jämnare än vad oddssättningen säger från bolagen.

Bilibili Gaming

Detta lag från Kina har helt klart presterat under hela året. En vinstprocent på 63% och hade en sommar där de bara förlorade en serie under huvudsäsongen. Laget har tydliga spelarroller hur de vill spela där storstjärnorna Bin (top lane) och Elk (bot lane) är kuggarna i Bilibilis spelplan. Yagao (mid lane) och XUN (Jungle) följer upp i stödjande roller som sätter upp Bin och Elk för succé.

Gen.G

Förstaseedade Gen.G från Korea vann alla sina matcher under Swiss stage och fick se resterande lag kämpa i utslaget under slutet på kvalspelet utan att behöva visa mer av deras strategier. Men om det är något man vet om Gen.G är de deras systematiska långsamma speluppbyggnad. En tydlig röd tråd där Chovy (mid lane) och Peyz (bot lane) som är Koreas utan tvekan bästa carry duo som fungerar som symbios i deras matcher.

Bilibili Gaming - Gen.G -lol-esport

Förväntad matchbild

Denna serie som spelas som en bäst av fem (Bo5) kommer vara en av de bästa vi ser detta mästerskap där båda lagen har tydliga styrkor som avläses av vardera lag. Däremot är inget av lagen särskilt bra på att stänga matcher fort. om vi ser på snittiden för matcherna för lagen landar Gen.G på strax över 31 minuter (då matchen mot GAM Esports som var en totalkross där ett playoff team mötte dem inte är inräknat). För Bilibili är snittiden på 33:46 min och har det svårast att stänga matcher.

Sammanfattning och speltips

Nu när jag gått igenom hur båda lagen spelar och hur deras Worlds 2023 hittils gått så anser jag att det kommer bli en tuff dragkamp om varje karta och kommer därför tro att båda lagen tar en konservativ och metodisk strategi med sin in i karta 1 och därför anser jag att spel ”Karta 1 – totalt antal minuter över 31 minuter” till 1.75 i odds har ett bra spelvärde som jag väljer att spela 2 units på. Matchen spelas imorgon torsdag 3 November 09:00

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.75
Bilibili Gaming - Gen.G
LoL – League of Legends
2023-11-03 09:00
Speltips: Karta 1 – Över 31 minuter
Stake: 2 units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.