Speltips NHL: San Jose Sharks – Vancouver Canucks 03/11

San jose sharks - vancouver canucks NHL

Riktigt bra resultat igår på Dotan när Infamous vinner enkelt 2-0 som underdog odds! Vi tackar för det och bockar av 2,29 oddset.

San José Sharks – Vancouver Canucks

Imorgon tänkte jag fira min födelsedag genom att ge mig ut på lite hal is! Förutom Dotan så har jag en kärlek för NHL och tycker mig ha hittat ett sjukt fint spel för att fira min födelsedag och samtidigt få lite extra klirr i kassan! Häng med!

Matchen jag har spammat mig in på är mellan San Jose Sharks – Vancouver Canucks och spelas Fredag 3 november 2023 03:30. Det är en match mellan två lag som har helt olika form för tillfället. Ett Sharks som inte vunnit en match ännu för säsongen och ser bedrövliga ut. På andra sidan har vi ett Vancouver som nog gör en av sina bästa starter på säsongen på väldigt många år. Oddset droppat just nu men på expekt ligger oddset på ren vinst Vancouver kvar på 1,8x pengarna. För bra för att inte spela.

San José Sharks

San José Sharks har inlett säsongen förjävligt. Inget ser ut att fungera. Kan nog vara en av dom sämsta öppningar på en säsong som jag har sett. Efter nio spelade matcher har dom åtta förluster samt en förlust på övertid. Dom har alltså inte fått sin första vinst ännu efter nio matcher! Deras målskillnad ligger på 9-35, vilket är helt bedrövligt.

Dom snittar knappt ett mål per match. Att laget har allvarliga problem finns inget att snacka om. Att dom löser dom problemen tills imorgon ser jag som ytterst långt borta. Dom kommer få stora problem mot ett formstarkt Vancouver imorgon. Hemmaplansfördel spelar inte så stor roll när deras spel ser ut som det gör.

San jose sharks - vancouver canucks NHL

Vancouver Canucks

Vancouver har sin bästa start på säsongen på väldigt många år. Det känns som dom har ett bra samman svetsat lag där både rutin, talang och lagspelet fungerar som det ska. Efter nio spelade matcher har dom sex vinster, tre förluster var en är på övertid. Deras målskillnad ligger på 36-21 och ligger på delad första plats med minst insläppta mål, vilket är ovanligt för Vancouver som inte direkt varit kända för sitt försvarspel senaste åren.

Nu har dom båda bitarna och ser riktigt heta ut! En vinst imorgon tar dom till andra placeringen i Wester Conference! En stor nyckel spelare för dom är Elias Pettersson som har en drömstart och ligger två i Poängligan med 14 poäng. Två poäng imorgon eller mer och han går upp på första platsen!

Hur spelar vi? Sharks vs Canucks

Som ni förstår är mitt speltips här rätt solklart! Jag väljer spela Vancouver rak vinnare till generösa oddset 1,81 gånger pengarna! Spelet finns för bäst odds nu på Expekt! Var snabba och lägga då jag sett vissa sidor är oddset redan nere på 1,50! 5 units investeras på detta spel! Lycka till!

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.81
San Jose Sharks vs Vancouver Canucks
USA – NHL
2023-11-03 03:30
Speltips: Vancouver Vinst
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
This entry was posted in Hockey and tagged .
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.