Speltips Dota 2: iNvaders vs Infamous 1/11

invaders vs infamous dota 2

Hej kära Dota vänner! TI12 är precis slut och vilken turneringen vi fick! Bra resultat på hemsidan då 4/5 rekar satt från mig. I väntan på ny Tier 1 turneringen så kommer det lite småspel från mig från dom lägre ligorna. Häng med för dagens spel!

iNvaders vs Infamous – Matchinfo

Matchen det gäller är mellan iNvaders vs Infamous. Den spelas ikväll onsdag 1 november, 22,15. Det är två Tier 2/3 Lag från Peru som krigar på i EPL WORLD SERIES: AMERICA SEASON 8. Det är stor skillnad på dessa lagen och deras Dota 2 spel från det vi precis har sett i TI12. Det är lite som att gå från kolla Premier League till Allsvenskan. Mycket misstag och tveksamma beslut. Oftast kan dessa matcherna vara svåra att reka då nivån är ojämn och dålig. Så det gäller att hänga med och kolla lagen när dom spelar så kan man få en fördel mot bolagen som ofta sätter fel odds på dessa matcherna.

iNvaders – Rank 95

iNvaders är ett nyskapat lag som inte har många matcher alls i bagaget. Dom ligger på en ranking 95 i världen just nu. Igår spelade dom mot Mad Kings i en bo3 som dom förlorade hårt 2-0. Jag hade väntat mig bra mycket bättre spel från iNvaders och hade ett handicap spel på dom som jag kände mig bekväm med. Trotts dom fick otroligt bättre drafts än Mad Kings blev dom totalt överkörda. 9-28 game ett och 11-34 game två.

Mad Kings vann bekvämt utan svettas när det egentligen borde varit iNvaders som styrde gamen. Riktigt dåliga beslut och gameplays. Dom såg förjävligt ut rent ut sagt. Trotts Infamous inte är ett bra lag kommer det bli problem för iNvadera ikväll då dom både spelar dåligt och saknar rutinen.

Infamous – Rank 128

Infamous ligger på en så inte glamorös 128 plats på världsrankingen just nu. Det är inte ett lag det går speciellt bra för och dom har problem att vinna sina games. Det är inte att dom spelar helt värdelöst. Dom ger alla sina motstånd bra matcher. Men dom saknar något som gör att dom vinner sina matcher. Dom behöver se över sin strategi eller ändra på sin roster enligt mig för att kunna börja klättra i ranking och bli det lag dom en gång varit. Just nu ser det inte alls bra ut.

Klar vinnare i sikte

Trotts vi har ett möte med två mediokra lag idag där ingen av dom har massa vinster i bagaget eller spelar bra Dota just nu så tycker jag mig ha en rätt klar vinnare för idag. Tycker bolagen är helt ute och cyklar då dom satt iNvaders till favoriter att vinna matchen till odds 1,58. Jag tackar för deras beslut att sätta odds efter ranking och kommer välja spela rak vinnare på Infamous till 2,29x pengarna. För bra att blunda för då jag ser Infamous som det helt klart bättre laget här. Hoppas på en snabb 2-0 men magkänslan säger 2-1 Infamous.

Hur spelar vi?

Speltipset blir alltså Infamous vinst till 2,29 gånger pengarna. Och jag spelar 2 units. Kommer även slänga in 0,5 units på resultatet 2-1 till Infamous för 3,88 gånger pengarna.

Spelet finns just nu endast på Pinnacle vad jag har sett! Lycka till vid rygg och satsa inte mer än ni har råd att förlora. Kom ihåg att det trotts allt är Dota 2 där ALLT kan hända!

Pinnacle bonus banner
Speldetaljer
Odds: 2.29
iNvaders - Infamous
Dota 2
2023-11-01 22:15
Speltips: Infamous Vinst
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.