Speltips League One: FleetWood vs Blackpool 01/11

FleetWood vs BlackPool League One

FleetWood vs BlackPool – League One

Det är dags för omgång 7 i League one i den engelska divisionen. Ikväll är det FleetWood vs Blackpool och vi tror oss ha hittat en 90% vinst för omgången. Vi har kommit igång med den nya hemsidan och dessvärre inte haft tid med att prioritera denna. Men det blir ändring på det från och med nu. Det kommer spel från oss dagligen från idag.

FleetWood – Matchinfo

FleetWood befinner sig på plats 22 i League One tabellen och har efter 14 spelade matcher endast vunnit 3 av dessa. FleetWood har gjort 12 mål och släppt in 22. Med en målskillnad på -10 mål har man inte imponerat. Senaste vinsten kom mot Reading och man vann med 1-2 på bortaplan. Nu ska man ta emot ett Blackpool som är lite bättre än Reading. FleetWood befinner sig på nedflyttningsplats till League Two och riskerar att åka ut med denna form.

FleetWood vs BlackPool League One

BlackPool – Matchinfo

BlackPool befinner sig på plats 8 i tabellen i League One efter 15 spelade matcher. De har 6 vinster av dessa, 5 oavgjorda och fyra förluster. De har bättre målskillnad men fortfarande många insläppta. De har gjort 21 mål men släppt in 19. BlackPool gör mål men släppar gärna också in. Därför tror vi att dagens match är den perfekta kombinationen för det spel som vi hittat.

Hur spelar vi?

Vi har valt att spela målmarknaden och eftersom BlackPool mycket väl kan vinna den här matchen men mest troligtvis släppa in så är Över 2.5 mål ett underbart spel utan att behöva vara orolig för vinst eller förlust i spelet. Vi tror på 1-2 till BlackPool Men kan mycket väl bli 2-2 också.. Så helst köra Över 2.5 mål

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.90
FleetWood - BlackPool
England – League One
2023-11-01 20:45
Speltips: Över 2.5 totalt
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.