Speltips Premier League: Crystal Palace vs Tottenham 27/10

Crystal Palace vs Tottenham

Agne Postecoglou’s Tottenham mot Crystal Palace – Förhandsanalys

Crystal Palace vs Tottenham

Crystal Palace vs Tottenham. I detta inlägg riktar vi vår uppmärksamhet mot Agne Postecoglou’s Tottenham, som nyligen imponerade genom att vinna med 2-0 mot Fulham. Detta framgick även i vår krönika tidigare i veckan. Vid den segern blev manager Postecoglou den tränare som hade den bästa starten i Premier League’s historia. Nu står ännu ett spännande Londonderby på agendan när Tottenham möter Crystal Palace på Selhurst Park.

Crystal Palace – Matchinfo

Under säsongens gång har Crystal Palace inte riktigt lyckats sätta sina fans i feststämning. Visst, det har funnits några ljusglimtar, som när de besegrade Sheffield United med 1-0 i den första omgången, Wolverhampton med 3-2 i den fjärde omgången, och den storslagna segern mot Manchester United på Old Trafford i slutet av september. Men förutom dessa ögonblick har det varit ganska tunt med anledning att fira. Hemma har de spelat två på varandra följande 0-0-matcher mot Nottingham och Fulham. Senast blev de överkörda av Newcastle med 4-0 och har nu sjunkit till elfte plats i tabellen. Hemmalaget hoppas kunna få tillbaka Jeffry Schlupp efter en skada.

Tottenham obesegrade

Tottenham fans är desto mer optimistiska. De har en chans att utöka sin ledning i tabellen till fem poäng före Manchester City och Arsenal, även om de sistnämnda har en match mindre spelad. Att besöka Selhurst Park kan vara en utmaning för vilket lag som helst, men just nu är Tottenham den starkast lysande stjärnan i den engelska fotbollen. De är obesegrade efter nio matcher och har skrapat ihop imponerande 23 poäng. Dessutom har de en imponerande målskillnad på 20-8. Tottenham är också det bästa bortalaget i ligan med 11 poäng på fem bortamatcher. Bissouma är tillgänglig igen efter sin avstängning.

Crystal Palace vs Tottenham

Hur spelar vi?

Det finns några intressanta satsningsmöjligheter för den här matchen. Crystal Palace är kända för sitt tajta försvar på hemmaplan, så ett intressant alternativ är att överväga ett Asian-spel med under tre mål. En seger för Tottenham samtidigt som de håller nollan, eller ett resultat på 1-0 eller 2-0 till bortalaget, kan också vara värda att fundera över. På Speltipsproffs har vi dock valt att satsa på en rak seger för Tottenham till oddset 1.87 på Mr Green. Lycka till med dina spel!

Mr Green Freebet bonus
Speldetaljer
Odds: 1.87
Crystal Palace - Tottenham
England – Premier League
2023-10-27 21:00
Speltips: Tottenham vinst
Stake: 2
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.