Speltips Dota2: Team Spirit vs Team Liquid 28/10

Team Spirit vs Team Liquid - TI-12

Missa inte Team Spirit vs Team Liquid

Det var längesedan det var en förlust från mig på hemsidan. Tyvärr så kom den på senaste reken. Väldigt tungt för mig och er med tanke på det var mitt första maxbet. Men så är det ibland med betting. Man kan va rätt ute men sen går det helt tvärt om. Har hänt oss alla. Så finns bara en sak att göra. Upp på hästen igen. Har hittat ett fint spel för återhämtning.

En match att minnas – Spirit – Liquid

I morgon lördag den 28 oktober är det en av dom nog bästa matcherna vi kommer få se under TI12. Om man bortser från finalen. Team Spirit vs Team Liquid. Det är världsettan Spirit som möter världstvåan Liquid. Det är semi-final i upperbracket så en väldigt viktig match för båda. Dock så har förloraren fortfarande en chans att ta sig till final via lowerbracket. Så en förlust i morgon innebär inte eliminering för något av lagen. Men 100% säker att båda lagen kommer ge allt för att säkra en final plats i upperbracket och på så sätt ha en enklare resa till finalen.

Två bästa lagen i världen möts

Man vet aldrig hur det kommer sluta när dom två bästa lagen i världen möts. Mycket talar dock för Spirit vinst vilket man kan se i oddsen på rak vinnare. Anledningen är nog form där Spirit har sett lite hetare ut under året och speciellt oslagbara senaste månaderna. Där dom både vunnit Riyadh Masters 2023. Samt Dream League 2023. Två turneringar som dom såg oslagbara ut.

Spirit är helt klart favoriten att ta hem allt i år. Och Liquid kommer och slår från underdog position. Dock ska man inte ta ifrån Liquid att dom har gjort en klanderfri tuneringen än så länge. Med 9-1 i Maps. Samma resultat som Spirit. Så Liquid med sin snabba spelstil är helt klar upp för uppgiften att kunna ge Spirit en bra match. Antingen här imorgon eller om dom möts igen i en final. Min magkänsla säger att ett av dessa två lag kommer vinna hela turneringen.

Team Spirit vs Team Liquid - TI-12

Hur spelar vi?

Så vad kommer jag spela imorgon. Vinnare känns lite svårt i just detta möte. Jag tror sprit kommer ta det 2-1. Men rak vinst Spirit är för lågt odds och vill inte bränna mig där igen. Liquid vinst är inte högt nog för våga lägga en slant på. Över 2,5 Maps var lite lockande men har något av lagen en super dag kontra en dålig dag kan det också sluta enkelt 2-0 till något av lagen. Så istället har jag siktat in mig på en marknad jag ofta kör och har gett bra utdelning för oss denna tuneringen. Överspel på minuter map 1. Bolagen erbjudets oss 1,86 gånger pengarna på över 40 minuter map 1.

Svårt att förutse en vinnare

Jag personligen tycker detta är ett riktigt super spel just på denna match där det annars är svårt att hitta ett bra spelvärde. Överspelet har suttit i 5/7 senaste möten som var inom dom två senaste månaderna. Alltså med samma spelare och spelstil som nu. Liquid är ett lag som spelar snabbt och vill vinna eraly/midgame och sen snowballa från det.

Spirit – Liquid

Spirit spelar lite mer blandad spelstil där dom kan anpassa sig efter långa situationer. Dock är dom helt klart ett lag som gillar gå late och är aldrig oroliga även om dom ligger under. Ofta dom brukar ligga under stort men sen vinna det late. Så just med dessa två spelstilar är det ett perfekt spel för överspel. Dessutom när det är en sån viktig match och så pass mycket pengar står på spel har lagen en tendens att ta det säkrare, aldrig ge upp och gör mindre misstag. Vilket brukar resultera i längre games.

Så med det sagt. Speltipset blir över 40 minuter map 1. 3 units investeras. Och för bäst odds finns spelet på Expekt.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.86
Team Spirit - Team Liquid
Dota 2 – TI-12
2023-10-28 01:00
Speltips: Map 1 – Över 40 minuter
Stake: 3
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.