Speltips LoL: KT Rolster vs Dplus 20/10

KT Rolster vs Dplus Lol speltips

KT Rolster vs Dplus – Två lag som måste vinna

League of Legends är igång och KT Rolster vs Dplus är nästa stormatch där två lag ställs mot varandra i en riktig nagelbitare. Båda lagen måste vinna för att ta sig vidare.

KT Rolster inleddde sitt första möte mot BLG

KT Rolster inledde sin första match i världsmästerskapet i League of Legends mot en av favoriterna att vinna hela turneringen i namn BLG. En match som slutade i knapp förlust och där de stod upp i 45 minuter och hade chansen att vinna. I denna drabbning dödades 6 drakar och 3 barons. Istället hamnade de i lottningen med alla andra lag som också förlorade idag där många lag är långt ifrån den klass KT har som de lätt kan vinna mot.

Dplus Inledde sitt första möte mot G2

Dplus fick inleda mot G2 som kommer in som det starkaste laget västvärlden har att komma med. En matchbild som var väldigt lik KT Rolster – BLG där båda lagen hade gjort sin hemläxa och hade bra koll på varandras styrkor. Trots det drog G2 det längre strået som efter 42 minuter kunde förstöra Dplus’s bas. I denna match dödades också 6 drakar och 3 barons.

KT Rolster vs Dplus Lol speltips

Mardrömslottning för båda lag

Efter att alla matcher hade spelats började lottningen till nästa runda där alla lag som hade vunnit sin match ställdes mot varandra och likaså förlorarna där vi hittar Dplus och KT. Många av förlorarna från idag är helt klart sämre än dessa två lag och hade de inte fått varandra hade båda utan tvekan gått upp till 1-1 i matchstatus. Men istället fick de varandra som mardrömslott där förloraren i nästa match riskerar att åka ut redan efter 3 spelade matcher.

Sydkoreansk historia i LoL

Många lag som kommer in i årets mästerskap är kända för att vara aggressiva och utmanar sina motståndare tidigt i matchen för att skapa fördelar. Om det är något de koreanska lagen är kända för är att vara raka motsatsen. Långsamma och metodiska. Tar ett steg i taget och gör sällan misstag när de initierar fights i matchen. Det tror jag är viktigt att ta med inför morgondagens match.

Sammanfattning och speltips

Dessa två lag är helt klart beroende av att vinna nästa match mot varandra och vill inte ta onödiga risker där enstaka misstag kan förlora dem hela matchen.

Jag kommer spela 3 olika spel där jag har bra känsla för. Den första är total matchtid, den andra är antalet barons dödade och den sista antalet drakar dödade. Alla spelen läggs på Expekt!

Speltips 1 – Över 32 minuter @1.86 – 1 unit

Speltips 2 – Över 4.5 slaktades dragons @1.90 – 1 unit

Speltips 3 – Över 1.5 dräpta baroner @1.72 – 2 units

World Championship 2023 Swiss stage 2023-10-20 klockan 14:00

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.86
KT Rolster - Dplus
LoL – World Championship
2023-10-20 14:00
Speltips: Över 32 minuter
Stake: 1 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.