Speltips: Team Liquid vs Talon Esports 20/10

Team Liquid vs Talon esports

Team Liquid vs Talon Esports – Slutspelsfasen igång

Imorgon är det äntligen dags för fas två av slutspelet i TI12, Matchen mellan Team Liquid vs Talon Esports drar igång och för Dota 2-entusiaster som jag, innebär det fler sömnlösa nätter och spännande matcher. Jag kan inte klaga, för jag har hittat ett spel som verkligen sticker ut. Statistiken talar för detta spel, och jag anser att spelbolagen helt enkelt har missat marken. Följ med mig när jag går igenom matchen och ger er mitt speltips för morgondagen.

Slutspelsmatch – Upperbracket

Den kommande matchen är en slutspelsmatch i upperbracket mellan lagen Liquid vs Talon. Det är en match som redan innan start förväntas vara fylld av spänning och känslor. Liquid är stora favoriter inför mötet, och det är något jag verkligen kan hålla med om. De har vunnit tre av de senaste fyra mötena mot Talon och spelat oavgjort i det fjärde.

Riktiga nagelbitare

Men det är viktigt att notera att varje möte mellan dessa lag har varit en riktig nagelbitare. Det har varit otroligt spännande och långa matcher där man aldrig vet vem som kommer att vinna förrän det är över. Särskilt minns jag matchen när Liquid slog ut Talon i Riyadh Masters på det mest spektakulära sätt jag någonsin har sett. Om ni inte har sett slutet på den matchen rekommenderar jag er starkt att titta på klippet här:

Därför känns det inte riktigt värt att spela på Liquid som vinnare till oddset 1,35. Istället har jag ögonen på en helt annan marknad.

Team Liquid – inför match

Liquid, som för närvarande är rankade som världens andra bästa lag, har verkligen spelat som en av favoriterna i detta mästerskap. Inför morgondagens kvartsfinal har de en imponerande facit på 9-1 i map-vinster. De har alltså bara förlorat en enda map hittills och spelar verkligen fantastisk Dota just nu. Det enda som kan stoppa dem är deras egna misstag eller möjligen Spirit i finalen. Jag ser inte mycket annat än att Liquid kommer att vinna imorgon.

Team Liquid vs Talon esports

Talon Esports – Inför match

Talon, å andra sidan, rankas just nu som världens sjunde bästa lag och det var inte många som förväntade sig att de skulle spela i upperbracket-kvartsfinalen. De har haft ojämna resultat på sistone och det har varit svårt att förutspå deras prestationer. Trots detta chockade de hela Dota-scenen när de slog ut Tundra med 2-0 förra helgen och skickade dem till lowerbracket.

Tundra var ett lag som förväntades vinna hela turneringen, så Talon har verkligen visat att de är ett lag att räkna med när det verkligen gäller. De kommer att ge allt imorgon och inte ge Liquid en enkel match. Det är jag 100% säker på. Detta kommer inte bli en lätt match för något av lagen.

Hur spelar jag inför denna match?

Men nu över till mitt speltips. De senaste nio mapsen när dessa lag har mötts har haft en gemensam nämnare – de har varit långa. Speltiderna per match har legat mellan 45-60 minuter. När spelbolagen erbjuder mig oddset 1,90 för att match 1 kommer att vara över 38 minuter, kan jag inte låta bli att tacka och ta chansen. Detta spel har träffat rätt 8 av 9 gånger tidigare, vilket är en imponerande statistik.

Jag förväntar mig inget annat än en lång och spännande match imorgon, med tanke på att det är den viktigaste turneringen på året och att det står enorma prispengar på spel. Lagen kommer att spela säkert, undvika misstag och aldrig ge upp. Mycket talar för att detta spel kommer att träffa rätt imorgon om du väljer att rygga det!

Tem Liquid vs Talon Esports TI12

Speltipset är alltså att map 1 kommer att vara över 38 minuter. Spelet finns tillgängligt på Expekt, och jag kommer att spela med 5 enheter.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.90
Team Liquid - Talon Esports
Dota 2 - Slutspel
2023-10-20 22:00
Speltips: Map 1 - Över 38 minuter
Stake: 5 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.