Speltips TI-12: BetBoom team vs 9 Pandas

The International 12 2023 compendium

Ikväll, den 15:e oktober kl. 22:00, kommer esports-världen att hålla andan när två av Östeuropas mest framstående Dota 2-lag, BetBoom Team vs 9 Pandas, möter varandra i en avgörande Bo3-match i The International 12 (TI12). Matchen är inte bara en möjlighet för lagen att visa upp sina färdigheter, utan också en chans att säkra sin plats i upper-bracket och undvika den skrämmande kampen för överlevnad i lower-bracket.

BetBoom Team vs 9 Pandas

BB-Team, som för närvarande är världstvåa, kommer att möta 9Pandas, som rankas som nummer 13 i världen. Dessa två lag har liknande spelstilar och är väl bekanta med varandra, vilket gör matchen ännu mer spännande. Jag förväntar mig inte att något av lagen kommer att ge upp lätt, och jag tror att vi kommer att se långa games som kommer att avgöras runt 40-50 minuter. BetBoom team vs 9 pandas kommer bli intressant att följa.

9 Pandas – Ger inte upp utan kamp till sista man

Även om BB-Team är favoriter inför matchen, tror jag inte att det kommer att bli en lätt seger för dem. 9Pandas har visat att de har vad som krävs för att ge BB en tuff match. Därför tror jag att ingen av lagen kommer att vinna med 2-0, utan att båda lagen kommer att vinna minst en map. Min förutsägelse är att BB-Team kommer att vinna med 2-1 i Maps.

BetBoom vs 9 Pandas TI 12 speltips

Båda teams har visat styrka i gruppspelet

BB-Team visade sin styrka i gruppspelet och slutade som tvåa i sin grupp med ett resultat på 6-2. Deras enda förlust var mot Liquid, som vann gruppen, där de förlorade med 2-0. Trots detta tror jag att BB-Team ser starka ut och har potential att sluta topp 5 i TI12. Å andra sidan, 9Pandas slutade som trea i sin grupp med ett resultat på 4-4. Trots några onödiga förluster såg de bra ut i de matcher de vann.

Hur spelar vi inför denna match?

Med detta i åtanke kommer jag inte att satsa på en vinnare i denna match. Istället kommer jag att satsa på över 2,5 Maps totalt i matchen. Jag tror att det kommer att bli en jämn match där ingen av lagen vinner med 2-0. Jag kommer att satsa på detta hos Expekt, som erbjuder generösa odds på 2x pengarna för detta spel. Jag väljer att satsa 2 units på detta spel.

Betboom team vs 9 pandas speltips

Detta är en spännande tid för alla Dota 2-fans där ute. Så se till att inte missa denna episka match mellan BetBoom Team vs 9 Pandas i TI12. Oavsett resultatet kommer det att bli en intressant match att kolla på.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 2.0
BetBoom Team vs 9Pandas
Dota 2 – TI-12
2023-10-15 22:00
Speltips: Över 2.5 maps
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.