Speltips Dota 2: Team Spirit vs Team SMG 12/10

T1 tournament international dota 2

Största Dota-2 turneringen är här: Team Spirit vs Team SMG först ut

Välkommen tillbaka till bloggen, kära läsare! Jag har väntat hela året för att skriva detta inlägg, och äntligen är dagen här. Team Spirit vs Team SMG är först ut i den stora dagen. Imorgon torsdag den 12 oktober kl. 21.00 är det dags för mitt första spel på TI12, den största Dota 2-turneringen som finns. Låt oss dyka rakt in i detaljerna!

T1 tournament international dota 2

Matchinfo Dota-2

Matchen som kommer att dra igång mitt speläventyr på TI12 är den mellan Team Spirit vs Team SMG. På pappret kan det verka som en försäkrad vinst för Spirit, men som vi alla vet, i Dota 2 kan allt hända. Men låt oss ta en titt på statistiken.

Spirit, som för närvarande är världsettan, är i en otrolig form och verkar vinna allt i sin väg. Å andra sidan är SMG på 26:e plats i rankingen och har en ganska medioker form. Med tanke på att detta är en bo2-match i gruppspelet, kan det alltid finnas en viss osäkerhet. Men i detta specifika fall är jag inte rädd för att spela på en rak vinnare.

Spirit favoriter

Spirit är favoriter till att ta hem hela turneringen, och deras nuvarande form är inget mindre än imponerande. Jag är ganska säker på att de kommer att vilja starta starkt med en seger, och jag förväntar mig ett snabbt 2-0 möte.

Det bästa oddset för en rak vinst för Spirit ligger just nu på 1,65 på Pinnacle. Men var snabb, för jag tror att oddset kommer att sjunka när vi närmar oss matchdagen. Andra spelbolag erbjuder för närvarande 1,60.

Team Spirit vs Team SMG Expekt spelkupong

Motiveringen till mitt speltips

Så, där har vi det. Jag ser inte att jag behöver mer motivering för att satsa på denna match, då jag ser en enkel vinst för Spirit framför oss. Jag kommer att investera 3 enheter i detta spel!

För att summera, om du är en Dota 2-fan och letar efter en spännande match att satsa på, håll ett öga på matchen mellan Spirit vs Team SMG. Och kom ihåg, i Dota 2 kan allt hända, så förbered dig för en spännande match!

Håll dig uppdaterad för mer inlägg om TI12, och glöm inte att följa mig för mer speltips och analyser. Lycka till med dina spel!

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.60
Team Spirit vs Team SMG
Dota 2 - T1 International
2023-10-12 21:00
Speltips: Team Spirit vinst
Stake: 3 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.