Speltips: Union Berlin vs Stuttgart 21/10

Union Berlin vs Stuttgart Bundesliga

Union Berlin vs Stuttgart: En Bundesliga-showdown

Spännande möte mellan Union Berlin och Stuttgart

Den 21 Oktober möts Union Berlin vs Stuttgart i en mycket intressant match som sträcker sig över drygt 50 mil. Dessa två lag, som spelar i Tysklands Bundesliga, befinner sig i skilda formlägen, och det utlovar en spännande drabbning.

Lagform och förväntningar

Om vi granskar deras senaste fem matcher är det tydligt att hemmalaget, Union Berlin, har haft en tuff period. Å andra sidan har bortalaget, Stuttgart, haft en imponerande form. Men det är viktigt att notera att Union Berlin även deltar i Champions League, där resultaten inte har varit särskilt uppmuntrande.

Union Berlin – Dåligt försvarsspel

Union Berlin har haft en oväntat svag säsong. Efter att ha slutat på fjärde plats föregående år och kvalificerat sig för Champions League, har årets säsong börjat allt annat än bra. De ligger på en medioker 13:e plats bland 18 lag i Bundesliga. Laget har spelat sju matcher, samlat sex poäng och har en målskillnad på 11-14.

Särskilt försvarsspelet har brustit i år, och de går in i detta möte med lågt självförtroende efter sju raka förluster, inklusive förluster mot Braga och Real Madrid i Champions League. Union Berlin förlorade senast mot Dortmund med 4-2, trots en ledning med 2-1 i halvtid.

Union Berlin vs Stuttgart Bundesliga

Stuttgart – Bra form

Stuttgart å andra sidan är i mycket bättre form. De har sex segrar och en förlust i ligan. De är det näst bästa hemmalaget i Bundesliga, vilket också gör dem till det andra bästa laget i ligan. På bortaplan har de också presterat bra, även om de spelar något mer defensivt. De har två segrar mot bottenlagen Köln och Mainz, men led en ordentlig förlust mot Leipzig där de förlorade med hela 5-1.

Stuttgart har inga problem med att hitta nätet och har gjort 22 mål på sju matcher, endast överträffade av Leverkusen och Bayern München med 23 mål. Guirassy från Guinea, Stuttgarts skytteligaledare, har gjort 13 mål och leder skytteligan. Harry Kane i Bayern München är tvåa med åtta mål.

Speltips

I detta möte står två lag med olika momentum mot varandra. Vi på Speltipsproffs tar tydlig ställning för bortalaget Stuttgart. Vi väljer att spela asian 0.0, vilket innebär att du får pengarna tillbaka vid oavgjort, till det förmånliga oddset 1.97. Lycka till!


Expekt Banner Bonus

Rygga spelet på Expekt eller ta en titt bland våra andra sportbonusar!

Speldetaljer
Odds: 1.97
Union Berlin - Stuttgart
Tyskland – Bundesliga
2023-10-21 15:30
Speltips: Stuttgart 0.0 Asian Handicap (Pengarna tillbaka vid oavgjort)
Stake: 2 Units
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.