Speltips Tennis: Shelby Rogers – Elena Rybakina

Elena Rybakina

Vi vänder oss mot Tennis och Shelby Rogers som möter Elena Rybakina i Wimbledon.

Gräsälskande Alison Riske-Amritraj och Jule Niemeier har båda potential som underdogs på tisdagen, när de ställs mot Paula Badosa (som inte har spelat sedan maj) och Karolina Muchova (som inte har setts sedan finalen i Franska Öppna) respektive.

Dock kommer båda med skadebekymmer och det är svårt att backa dem med självsäkerhet, så jag vänder mig till den här matchen istället.

Shelby Rogers utmanar

Oddsen tyder på att försvarande mästaren Rybakina kommer att vinna enkelt, men jag är inte så säker. Uppenbarligen har hennes förberedelser långt ifrån varit idealiska. Kazaken avbröt Franska Öppna mitt i turneringen på grund av en viral sjukdom, vilket även fick henne att dra sig ur Bad Homburg förra veckan. Rybakina erkände i sin presskonferens häromdagen att hon inte har haft “den mängd timmar och arbete hon ville lägga ner” på senare tid, och att de senaste veckorna har varit “tuffa”.

Elena Rybakina försvarar sin titel

Hon har också det extra trycket att försvara sin titel – strålkastarljuset har varit på henne i år, i total kontrast till förra året när hon knappt fick någon mediebevakning inför evenemanget. Självklart kanske hon klarar sig bra, men i Shelby Rogers har hon fått en besvärlig första motståndare. Amerikanskan har tidigare trivts på stora scener, där hon besegrade dåvarande världsettan Ash Barty i US Open 2021, samtidigt som hon även slog Simona Halep i Australiska Öppna när rumänskan var som bäst.

Totalt sett har Rogers inte mindre än 13 segrar mot seedade spelare i Grand Slam-turneringar och hon är den typen av spelare som mycket väl kan ställa till problem om Rybakina inte är på topp här. Att satsa på Rogers med handikapp känns som det solklara spelet i denna match.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.77
Shelby Rogers - Elena Rybakina
Tennis - Wimbledon
2023-07-04 14:30
Speltips: Shelby Rogers +5.5 Game Handicap
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.