Speltips Tennis: Jiri Vesely – Sebastian Korda

Sebastian Korda

Jiri Vesely – Sebastian Korda

Sebastian Korda blev hyllad för sin imponerande semifinalplats i Queen’s Club och har utsett sig själv som en av favoriterna inför Wimbledon. Det är tydligt att han är självsäker inför denna match, men det förväntas ändå bli en tuff kamp. Jiri Vesely har en stark serve och kommer att vara motiverad av möjligheten att möta en spelare av Kordas kaliber.

Vesely återvände till tennisen i april efter en lång frånvaro och visade omedelbart sin kapacitet genom att utmana Stefanos Tsitsipas i Franska Öppna. Jag tror att Vesely har potential att ta åtminstone en set i denna match. Både Vesely och Korda har en tendens att hamna i tie-breaks i sina senaste matcher, vilket gör det rimligt att förvänta sig en jämn match med flera tie-breaks. Om du är intresserad av att spela på matchen, rekommenderar jag att satsa på att antalet games.

Kommer Korda krossa Jiri Vesely?

Korda är storfavorit i denna matchen men oavsett vad så tror jag på en match där Jiri kan ta ett sett och att det minst blir 32.5 games i matchen.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.68
Jiri Vesely - Sebastian Korda
Tennis - Wimbledon
2023-07-05 18:20
Speltips: Över 32.5 games i matchen
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.