Speltips: IF Elfsborg – Hammarby IF

Elfsborg vs Hammarby

IF Elfsborg möter idag Hammarby IF på Borås Arena i den 13:e omgången av Allsvenskan.

Elfsborg flåsar Malmö i nacken

Elfsborg har haft en imponerande vårsäsong och befinner sig för närvarande på en stark 3:e plats i tabellen. Laget har en rad av 4-1-1 och en imponerande målskillnad på hemmaplan, 17-4. Trots att de saknar Ondrejka förväntas inte detta ha en stor påverkan på lagets prestation då bredden i laget har visat sig vara stark. Även om Frick fortfarande verkar vara skadad, har yngre spelare klivit fram och fyllt hans plats på ett bra sätt.

Elfsborg vs Hammarby

Kommer Hammarby vara ett mittenlag?

Å andra sidan har Hammarby haft en mindre framgångsrik säsong och befinner sig för närvarande på en 9:e plats i tabellen. Laget har en rad av 0-3-4 och en målskillnad på bortaplan på 6-14. Kurtulus förväntas lämna laget inom kort och Fenger ser ut att missa dagens match trots återkommande träning. Hammarby har sett oinspirerade ut och lämnade vårsäsongen med tre oavgjorda resultat mot Halmstad, Degerfors och Göteborg.

Jagar Champions League plats

Det är ett Elfsborg-lag som fortsätter att prestera starkt och jaga en Champions League-plats mot ett Hammarby-lag som verkar ha svårt att hitta formen och får nöja sig med en placering i mitten av tabellen. Båda lagen har kapacitet att göra mål, och en målfest kan vara att vänta.

Sammanfattningsvis förväntas IF Elfsborg dominera matchen mot Hammarby IF idag. Med deras imponerande form och starka målskillnad på hemmaplan är de favoriter att vinna. För fans av målrika matcher kan det vara spännande att följa denna match då båda lagen har potential att göra mål.

Njut av matchen och håll tummarna för ditt favoritlag!

Banner No Account Bet
Speldetaljer
Odds: 1.90
Elfsborg - Hammarby IF
Sverige - Allsvenskan
2023-07-03 19:00
Speltips: Elfsborg -1.0 asian lines
Stake: 3 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.