Speltips: Djurgården IF – Varberg BoIS FC

Djurgården vs Varberg BoIS

Djurgårdens IF vs Varberg BoIS FC – Allsvenskan

Idag kommer Djurgårdens IF att möta Varberg BoIS FC på Tele2 Arena i huvudstaden i Allsvenskans 13:e omgång. Det finns flera faktorer som jag tror kommer att avgöra matchen idag. Varberg har spelare avstängda, tränaren har lämnat mitt i säsongen och akademichefen fungerar som tillförordnad coach. Det finns ingen tydlig ordning i dagens bortalag, vilket jag tror kommer att märkas tydligt när de möter ett hemmastarkt Djurgården.

Djurgården vs Varberg BoIS

Djurgården ligger för närvarande på en 5:e plats i tabellen och har imponerat med en rad av 6-1-0 och 13-4 i målskillnad på hemmaplan. Laget ser starkt ut, även om Wikheim, Larsson och Käck kommer att saknas i dagens match. Det förväntas dock inte göra någon större skillnad mot seriens jumbo. Å andra sidan ligger Varberg sist i tabellen med en rad av 0-2-3 och 5-10 på bortaplan. De saknar Stanisic, Le Roux och Lushaku på grund av avstängning, och Liljenbäck och Mensah har varit frånvarande sedan tidigare. Det verkar även som att Alfonsi, Tshikupe, Birkfeldt och Rönnberg kommer att saknas inför detta möte.

Varberg – många avbräck

Bortalaget har många avbräck, men senaste mötet mellan lagen slutade 2-2, vilket kanske kommer att ge dem motivation till att stå upp bra motstånd idag. Sammanfattningsvis förväntas Djurgårdens IF dominera matchen mot Varberg BoIS FC idag. Med deras hemmastarka position och Varbergs många avbräck, är Djurgården favoriter att vinna. För spelentusiaster kan det vara intressant att överväga ett spel på Djurgården -1.5 asian handicap eller över 2.5 mål totalt.

Matchen kommer att äga rum på Tele2 Arena med spelstopp kl. 17.30 den 2 juli. Lycka till och njut av matchen!

Comeon bonus banner stp
Speldetaljer
Odds: 1.61
Djurgården IF - Varberg BoIS FC
Sverige - Allsvenskan
2023-07-02 17:30
Speltips: Djurgården -1.5 Asian handicap
Stake: 3 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.