Speltips: Malmö FF – Sirius Allsvenskan 30/6

Malmö FF vs Sirius

Idag möts Malmö FF och Sirius i en spännande match i Allsvenskan.

Malmö FF

Malmö, som för närvarande ligger i toppen av tabellen med 31 poäng, har några skador men inga nyckelspelare är borta. Tyvärr kommer de dock att vara utan AC för resten av säsongen på grund av hjärtproblem. Senast förlorade Malmö mot Göteborg med 0-1, vilket kan ha satt press på laget att prestera bättre i dagens match.

Sirius

Sirius å andra sidan ligger på 11:e plats i tabellen med 14 poäng. De har haft en blandad säsong hittills med tre segrar, fem oavgjorda och fyra förluster på sina tolv inledande matcher. Motståndet kommer att vara tufft för dem när de möter ett Malmö-lag som är i toppform.

Malmö FF vs Sirius

Malmö har en stark position

Med tanke på Malmös starka position i tabellen och deras ambition att återhämta sig efter förlusten senast, förväntas de ta denna match relativt enkelt. Trots detta kan det vara klokt att säkra upp med ett Asian handicap på -1.25 för att minimera risken för eventuella överraskningar.

Sammanfattningsvis förväntas Malmö FF dominera matchen mot Sirius idag. Med deras position i toppen av tabellen och spelarnas motivation att återhämta sig efter förlusten senast, är de favoriter att vinna. Men för att vara på den säkra sidan kan ett Asian handicap på -1.25 vara en klok satsning.

Lycka till och njut av matchen!

Vi väljer att spela så här:

Comeon bonus banner stp
Speldetaljer
Odds: 1.86
Malmö FF - Sirius
Sverige - Allsvenskan
2023-07-30 17:30
Speltips: Malmö -1.5 asian handicap
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.