Nyhet: Betfair exchange guide för nybörjare

Betfair exchange guide

Betfair Exchange är en spännande plattform för spel och vadslagning där användarna kan agera både som spelare och bookmakers. Istället för att satsa mot ett traditionellt spelbolag kan du på Betfair Exchange satsa mot andra användare.

Här är en enkel förklaring på hur det fungerar:

Betfair Exchange för nybörjare

Backa och Lägga spel: På Betfair Exchange kan du antingen “backa” eller “lägga” spel. Att “backa” ett spel innebär att du satsar på att något kommer att hända, till exempel att ett visst lag vinner en match. Att “lägga” ett spel innebär att du satsar på att något inte kommer att hända, till exempel att ett lag inte vinner.

Matcha spel

När du placerar ett spel på Betfair Exchange matchas det med andra användares spel. Om någon är villig att acceptera din satsning till de odds du erbjuder, blir spelet matchat och din satsning är placerad.

Byta Position

Byta position: Du kan också ändra din position under pågående spel. Om du till exempel backade ett lag och de börjar förlora, kan du välja att lägga ett motsatsenligt spel för att minimera din förlust eller säkra en vinst.

Betfair Exchange Kommision

Betfair Exchange tar ut en liten procentuell avgift, kallad kommission, på vinsten för de spel som matchas. Kommissionen varierar beroende på din aktivitet och kan minskas genom att uppnå vissa nivåer av spelaktivitet.

Detta är en grundläggande förklaring på hur Betfair Exchange fungerar. Plattformen ger användarna möjligheten att vara mer aktiva och engagerade i vadslagning genom att agera som både spelare och bookmakers.

Skapa konto redan nu och få 500 kronor riskfritt att spela för.

En guide i hur spelbörsen fungerar – titta på youtube klippet

Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.