Speltips: Galway United – Kerry FC

Galway United vs Kerry FC

Galway United vs Kerry FC är en spännande match där Galway United har en stark fördel. Med 18 vinster av de senaste 20 matcherna visar Galway upp en imponerande form och har konsekvent presterat på en hög nivå. Dessutom har de flesta av deras matcher haft en minst 3 måls marginal, vilket tyder på deras förmåga att dominera på planen.

Usel form på Kerry FC

Å andra sidan har Kerry FC haft en svår period med endast en vinst av de senaste 20 matcherna. Detta indikerar att de kan ha haft svårigheter att hitta formen och att de kan vara underdogs i mötet mot Galway United. Med Galway United som spelar på hemmaplan kan de dra nytta av sitt hemmafält och stöd från sina fans. Dessutom snittar de imponerande 5 mål per match, vilket visar på deras offensiva styrka och förmåga att göra mål.

Galway United favorit

Sammanfattningsvis är Galway United klara favoriter i mötet mot Kerry FC. Med deras imponerande vinstrekord, stora målmarginaler och starka hemmafördel är det förväntat att de kommer att dominera matchen och fortsätta sin framgångsrika form.

Comeon bonus banner stp
Speldetaljer
Odds: 1.55
Galaway United - Kerry FC
Irland - Division 1
2023-06-30 20:45
Speltips: Galaway -3.5 asian handicap
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.