Speltips Tennis: J.Ostapenko – D.Collins – San Diego Open 13/9

Jalena Ostapenko - Danielle Collins - j.ostapenko vs d.collins tennis san diego open

Världsrankad 16, Jelena Ostapenko, kommer att möta Danielle Collins, rankad 43 i världsranking, i den andra omgången av San Diego Open 2023 på onsdag den 13 september. Få förutsägelser och odds för denna match mellan Jelena Ostapenko och Danielle Collins, tillsammans med en förhandsgranskning, deras tidigare möten och tips här.

Jelena Ostapenko mot Danielle Collins Huvudmotstånd

Det har tidigare varit två möten mellan dessa två spelare innan detta mötet, och Ostapenko har vunnit båda gångerna. Det inkluderar en match på WTA Abu Dhabi 2023 där Ostapenko behövde tre set för att besegra Collins.

Jalena Ostapenko - Danielle Collins - j.ostapenko vs d.collins tennis san diego open

Ostapenko i en tuff strid mot Alexandrova

Hon kanske nådde kvartsfinalen i US Open och som ett resultat av det klättrade i rankningen till 16:e plats, men Ostapenko skulle aldrig ha det lätt mot Ekaterina Alexandrova.

Alexandrova hade gått in i matchen med liknande vinstodds som sin motståndare, de erbjöd 1.91 för hennes seger, och nästan tre timmar in i matchen var det svårt att välja vinnaren.

I ett skede i den sista uppsättningen ledde Ostapenko med 2-0 i game, bara för att förlora fyra spel i rad och hamna i underläge med 2-4. När hon skulle serva för att stanna kvar i matchen bröts Ostapenko igen, vilket gav Alexandrova två möjligheter att serva för matchen.

Ostapenko bröt henne vid ställningen 5-2 och 5-4, och sedan vid 5-6 lyckades hon ta sin första matchboll och chockera Alexandrova ut ur turneringen.

Ostapenko vs Collins Förutsägelse och Tips

Vi satsar på att Ostapenko går förbi Collins som hon har gjort i de tidigare matcherna. Det kan dock visa sig bli en kamp som leder till en tie-break och/eller ett tredje set.

Vinst till Ostapenko ger 1.98 gånger pengarna

Över 2.5 set ger 2.40 gånger pengarna

Pinnacle Sports -Välkommen bonus
Speldetaljer
Odds: 1.98
Jalena Ostapenko - Danielle Collins
Tennis – San Diego Open
2023-09-13 23:30
Speltips: Jalena Ostapenko – Vinst
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.