Speltips: Dota 2-match mellan Beastcoast och EG 14/9

Dota 2 - beastcoast vs evil geniuses

Jämnt möte i Dota 2-världen

Imorgon den 14 september klockan 11.15 är det dags för en spännande Dota 2-match mellan två välkända peruanska lag, Beastcoast och EG. Dessa båda lag befinner sig nära varandra i rankingen, med Beastcoast på plats 18 och EG på plats 13. Det förutspås bli en jämn och spännande match med nästan 50/50-odds, där EG har en något liten fördel enligt vad spelbolagen anser. Det är verkligen en svår match att bedöma, med båda lagen som är kända för sin oförutsägbarhet.

Dota 2 - beastcoast vs evil geniuses

Nyckelspelare i fokus

Ett avgörande moment i matchen kommer vara prestationen av lagens mid-spelare, samt deras position 1. I mina undersökningar har jag noterat att Chris Luck från EG har varit inkonsekvent och osäker i de matcher jag har sett. Däremot verkar Darkmago ha en liten fördel i denna specifika match-up. Båda lagens position 1-spelare är extremt duktiga på att farma och samla guld till sina hjältar. Det kommer verkligen bli en tuff kamp för att se vem som kan dominera bäst på denna front. Parker mot Pakazs, där jag personligen ser Parker som något hetare för tillfället.

Beastcoast som favorit

Dessa två lag har liknande spelstilar, men jag anser att Beastcoast är något skarpare och mer framträdande. Om de kan köra sitt eget spel är jag övertygad om att de kommer att gå segrande ur denna bo3-match.

Spelrekommendation

Så mitt spel för denna match blir att satsa på Beastcoast som ren vinnare med 2 gånger pengarna som insats. Jag kommer att investera 3 units i detta spel, och ni kan hitta det hos Pinnacle, en pålitlig spelsida med bäst odds. Lycka till med ditt spel!


Pinnacle Sports -Välkommen bonus

Ta en titt bland alla bonusar genom att kolla på vår bonussida!

Speldetaljer
Odds: 2.09
Beastcoast - EG
Dota 2
2023-09-14 11:15
Speltips: Beastcoast vinst
Stake: 3 units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.