Speltips: Bolivia vs. Argentina – Kval till VM 09-12

Bolivia-Argentina

Mötet:

Argentina reser till La Paz för att möta Bolivia och siktar på att säkra två raka segrar i kvalet till VM.

Bolivia:

Vi börjar med värdarna, som inledde sitt kvalspel till VM tidigare denna månad och återigen ses som stora underdogs. La Verde kunde knappast ha önskat sig en tuffare första utmaning när de förlorade med 5-1 mot de sydamerikanska tungviktarna Brasilien. Gustavo Costas’ lag är medvetna om att de står inför ännu en monumental utmaning. Efter att inte ha hittat någon form av stabilitet och förlorat en träningsmatch mot Panama med 2-1 förra veckan, har Bolivia bara vunnit en enda match i sina 12 senaste framträdanden i alla tävlingar, en svit som sträcker sig tillbaka till januari 2022. Senast de mötte de regerande världsmästarna för två år sedan förlorade de med 3-0, och nu bör Bolivia förbereda sig för en ny tuff match i La Paz.

Lagnyheter för Bolivia:

Efter förlusten mot Brasilien kan Gustavo Costas överväga att göra några ändringar i laget. Spanien-baserade mittfältaren Jaume Cuellar kan få chansen att starta i sin första tävlingsmatch.

Likaså, efter att ha hoppat in och gjort ett tröstmål i Belem för några dagar sedan, kommer 26-åriga Victor Agrebo förmodligen hoppas på en startplats på tisdagskvällen.

Argentina:

Vad gäller gästerna, inledde de sitt kvalspel med en tuff insats på hemmaplan förra helgen när de säkrade en 1-0-seger mot Ecuador. Stämningen i Argentinas läger är på topp efter att de vann sin första VM-trofé sedan 1986 i Qatar i vintras. De sydamerikanska ikonerna är mitt i en rekordlång svit. De har förlorat endast en av sina senaste 42 raka matcher i alla tävlingar. Den imponerande sviten sträcker sig tillbaka till juli 2019. Argentina har också en stark kvalificeringshistorik på bortaplan och har inte förlorat en enda kvalmatch på främmande mark sedan mars 2017.

Lagnyheter för Argentina:

Efter att ha gjort det avgörande målet mot Ecuador över helgen, och anses vara en stark kandidat att vinna sin åttonde Ballon d’Or-titel i år, kommer Lionel Messi återigen att leda Argentinas anfall. Inter Miamis superstjärna kommer troligen att ha sällskap av Inter Milans Lautaro Martinez på topp.

Chelseas Enzo Fernandez kommer att bilda mittfält tillsammans med Liverpool-nyförvärvet Alexis Mac Allister. Aston Villas målvakt Emi Martinez kommer att stå mellan stolparna och göra sin 31:a landskamp.

Viktiga faktorer att beakta:

  • Senast lagen möttes i september 2021 vann Argentina enkelt med 3-0.
  • Argentina har vunnit sju av de åtta senaste mötena mot Bolivia.
  • Regerande världsmästarna har endast förlorat en match av sina senaste 42 matcher i alla tävlingar, en svit som sträcker sig tillbaka till juli 2019.
  • Argentina har inte förlorat en enda VM-kvalmatch på bortaplan sedan mars 2017.
  • Scaloni’s lag har säkrat två raka segrar mot Bolivia med ett sammanlagt målförhållande på 6-2.

Speltips:

Efter att ha inlett sitt kvalspel med en seger på 1-0 mot Ecuador kommer Argentina att försöka sätta tonen här. Efter att ha gjort historia genom att vinna sin första VM-titel sedan 1986 är de sydamerikanska tungviktarna i en rekordbrytande form. Senast de mötte Bolivia i en Copa America-match i september 2021 vann de övertygande med 3-0. Vi förväntar oss ett liknande resultat på tisdagskvällen och att Argentina tar hem segern.

Expekt Banner Bonus

Om du söker efter fler sportbonusar, ta en titt här:

Speldetaljer
Odds: 1.66
Bolivia - Argentina
Sydamerika – VM Kval
2023-09-12 22:00
Speltips: Argentina -0.75
Stake: 4 units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.