Speltips: Belgien vs. Estland – Kval till Euro 2024 09-12

belgien-lukaku

Mötet:

Belgien och Estland ställs mot varandra i kvalspelet till UEFA Euro 2024 i Grupp F. Matchen kommer att spelas på King Baudouin Stadium i Bryssel och är schemalagd att börja kl 20:45 svensk tid på tisdag.

Belgien:

Man är för närvarande en av de bästa fotbollslagen i världen och har gjort stora framsteg de senaste åren. De nådde kvartsfinalerna i European Championship 2016 och Euro 2020. Man avancerade också till kvartsfinal i VM 2014 i Brasilien och slutade trea i VM 2018 i Ryssland.

De Rode Duivels har gjort en bra start i kvalspelet till UEFA Euro 2024 i Grupp F. Belgien är för närvarande i toppen av gruppen med 10 poäng från fyra matcher. De har samma poäng som Österrike på andra plats, som också har spelat fyra matcher, och är fyra poäng före Sverige på tredje plats.

Lagnyheter för Belgien:

Idag förväntas man använda en 4-3-3-formation. Koen Casteels kommer att stå i mål. Jan Vertonghen och Wout Faes kommer att vara de två mittbackarna. Timothy Castagne blir högerbacken, medan Arthur Theate kommer att vara vänsterbacken. På mittfältet kommer Youri Tielemans, Amadou Onana och Leandro Trossard att spela. Romelu Lukaku kommer att leda anfallet för Belgien och kommer att ha Johan Bakayoko och Yannick Carrasco på varsin kant.

Estland:

Estland är en av de svagaste lagen inom europeisk fotboll och kvalificerar sig inte för några stora internationella turneringar. De utmanar sällan heller de starkare lagen. Estland är i nuläget på fjärde plats i kvalspelet till UEFA Euro 2024 i Grupp F. Estland har endast samlat ihop en poäng från fyra matcher. De ligger fem poäng efter Sverige på tredje plats och nio poäng bakom Belgien och Österrike, som är första och andra respektive i tabellen.

Lagnyheter för Estland:

Hein kommer att vara målvakten för Estland mot Belgien. Kuusk, Tamm och Mets kommer att utgöra de tre försvararna. På mittfältet kommer Peetson, Poom, Kait, Miller och Pikk att spela, medan Ojamaa och Anier kommer att vara anfallare.

Viktiga faktorer att beakta:

  • Belgien har gjort 8 mål i 4 kvalmatcher till UEFA Euro 2024.
  • Belgien har släppt in 1 mål i 4 kvalmatcher till UEFA Euro 2024.
  • Estland har gjort 2 mål i 4 kvalmatcher till UEFA Euro 2024.
  • Estland har släppt in 11 mål i 4 kvalmatcher till UEFA Euro 2024.
  • Romelu Lukaku, nu på lån hos AS Roma från Chelsea, har gjort 6 mål för Belgien i kvalspelet till UEFA Euro 2024.

Speltips:

Estland är en europeisk fotbollsminnow, och det är svårt att se dem göra något av betydelse i Bryssel. Belgien är ett mycket starkare lag med briljanta spelare. Allt annat än en massiv och omfattande seger för hemmalaget skulle vara en överraskning. Hemmalaget förväntas vinna överlägset i denna match.

Expekt Banner Bonus

Ta en titt på våra andra speltips!

Speldetaljer
Odds: 1.80
Belgien - Estland
EURO 2024
2023-12-09 20:45
Speltips: Belgien -2.5
Stake: 2 units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.