Speltips: Italien vs. Ukraina – Euro 2024 Kval 09-12

italien-ukraina-match

Italien:

Efter en något nedslående oavgjord match mot Nordmakedonien i sitt första spel under Luciano Spalettis ledning kommer man att söka sin första seger under den före detta Napoli-tränaren när de möter Ukraina i Milano på tisdag.

Italien befinner sig på en plats längre ner i gruppen och har spelat en match mindre än Ukraina.

Ukraina:

Ukraina går in i denna match från andra plats i Grupp C av kvalet till Euro 2024, med fem poängs avstånd bakom ledarna England. Italien befinner sig en plats längre ner i tabellen och har en match mindre spelad.

Italien-vs-ukraine-em

Italiens Prestanda:

Efter en fyra månaders paus slutade Spallettis första spel som tränare med besvikelse när Nordmakedoniens kapten Enis Bardhi slog in en fin frispark för att kvittera Ciro Immobiles öppningsmål för Azzurri. Italien hoppades på revansch mot Nordmakedonien, som låg bakom deras frånvaro från VM i Qatar, men det blev inte så. Därför har denna match mot Ukraina större betydelse för Italien. En seger skulle göra att de passerar Ukraina på andra plats och ökar deras chanser till automatisk kvalificering för EM. Misslyckande med att vinna skulle göra den uppgiften mycket svårare vid det här laget.

Lagnyheter för Italien:

Italien har drabbats av två ytterligare skador inför denna match, med Federico Chiesa och Lorenzo Pellegrini båda borta. Gianluca Mancini och Matteo Politano har också lämnat truppen på grund av lårbrott respektive vadskador. Spalletti har valt att inte ersätta AS Romas försvarare, men Politanos frånvaro har fått honom att kalla in Bolognas Riccardo Orsolini.

Ukrainas Prestanda:

Efter en inledande förlust mot England har Ukraina lyckats säkra sju poäng från sina nästa tre matcher. I deras senaste match mot England imponerade Ukraina med Oleksandr Zinchenkos öppningsmål, som senare utjämnades av Kyle Walker. Ukraina säkrade därmed en viktig poäng, vilket håller dem på rätt spår för att kvalificera sig för EM.

Lagnyheter för Ukraina:

Tillgängligheten av Nikolai Matvienko och Mykhaylo Mudryk för tisdagens match mot Italien är osäker på grund av skadebekymmer. Matvienko tvingades av planen i halvtid i matchen mot England på grund av en skada, och hans medverkan i den kommande matchen är osäker. I hans frånvaro kan Sergiy Kryvstov få en chans från start. Chelsea-winger Mudryk ådrog sig också en vadskada under matchen mot England och byttes ut i den 90:e minuten.

Speltips:

Efter oavgjort mot Nordmakedonien kommer gästerna sannolikt att höja sitt spel mot Ukraina och se till att det inte blir för komplicerat för deras möjligheter att kvalificera sig för EM. En knapp hemmaseger är en trolig utfall.

Expekt Banner Bonus

Hämta 1500kr gratisspel ovanför eller kolla in vår bonussida för att ta del av bästa sportbonusar!

Speldetaljer
Odds: 1.66
Italien - Ukraina
EURO 2024
2023-09-12 20:45
Speltips: Italien -0.75 (asian lines)
Stake: 3 units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.