Speltips: Team Secret vs. EG – Dota 2 09-12

Team-Secret-Dota-2

Senaste framgångar

Senast träffade vi rätt med vår analys av Team Secret, vilket resulterade i en vinst efter första kartan. Nu är det dags igen! Imorgon, den 12 september klockan 11.00, har vi ännu en spännande match med Team Secret i huvudrollen.

Team-Secret-Dota-2

Mötet: Team Secret vs. EG

Denna gång möts Team Secret och EG i en Dota 2-match. Dessa två lag har korsat klinger många gånger tidigare och detta möte är laddat med känslor. Särskilt för Suma1L, som för närvarande är en stand-in för TS och har en pågående rivalitet med EG, hans tidigare lag. Det är ingen hemlighet att han kände sig orättvist behandlad och försökte till och med stämma dem. Så det är uppenbart att Suma1L, som för närvarande är i toppform, verkligen vill vinna denna match.

Lagens Prestanda

Team Secret imponerade med en 1-1-match mot världsfyran BB i sin senaste uppträdande. De visade upp sin kvalitet och styrka. Å andra sidan överraskades EG i sin första match och förlorade med 2-0 mot TSM, trots att de var favoriter. Däremot såg EG mycket bättre ut i sin andra match och spelade 1-1 mot BB, precis som Secret. För närvarande är det svårt att bedöma EG:s form, men förvänta dig en jämn och intensiv match imorgon. Båda lagen kommer vara hungriga efter seger.

Speltips

Personligen har jag förtroende för Team Secret i detta möte, men med osäkerheten kring EG:s form har jag hittat ett intressant spelalternativ. Överspelet ”Över 45,5 dödade på första kartan” till oddset 1,86 ser lovande ut. Jag förutspår en intensiv första match mellan dessa två jämna lag, och det kan leda till många dödade hjältar. Det bästa oddset för detta spel hittar du hos Pinnacle.

Lycka till med ditt spel!

Pinnacle bonus banner

För fler spelbolag och bonusar, tryck här:

Speldetaljer
Odds: 1.86
Team Secret - EG
Dota 2
2023-09-12 11:00
Speltips: Över 45.5 dödade på första kartan
Stake: 2 units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.