Speltips Division 1: Trollhättan – Oddevold 11/9

Trollhättan - Oddevold speltips

Idag är det dags för en spännande match i Sverige – Division 1 – Södra när Trollhättan tar emot serieledande Oddevold på hemmaplan. Matchen äger rum den 11 september klockan 19.00 och förväntas bli en tuff utmaning för hemmalaget.

Trollhättan inför dagens match

Trollhättan har haft en bra säsong hittills och befinner sig för närvarande på fjärde plats i tabellen med 41 poäng efter 20 spelade matcher. Trots detta var deras senaste hemmamatch mot Ljungskile SK inte särskilt imponerande. Trots att Ljungskile befinner sig under strecket för nedflyttning, låg Trollhättan under med 0-1 ända fram till den 76:e minuten innan de lyckades kvittera. Matchen slutade till slut 1-1 och visade på vissa brister i hemmalagets spel.

Oddevold matchfakta

Å andra sidan befinner sig IK Oddevold för närvarande i serieledning med 47 poäng. De har haft en imponerande säsong och har vunnit fyra av sina fem senaste matcher. Det enda oavgjorda resultatet kom mot Eskilsminne, som för närvarande befinner sig på femte plats i tabellen. Oddevold har med andra ord visat prov på stabilitet och god form inför dagens match.

Trollhättan vs Oddevold Division 1 Södra Speltips

Inbördes möten

Om vi tittar på tidigare möten mellan lagen så har Oddevold varit det starkare laget. De har vunnit två matcher och spelat en oavgjord mot Trollhättan. Detta gör att vi bedömer att en 1-3 seger för bortalaget är ett välförtjänt resultat. Oddevold har en hel trupp tillgänglig och inga rapporterade skador, vilket ger dem en fördel inför matchen. Med tanke på detta tror vi att det finns goda möjligheter för Oddevold att ta hem segern idag.

Sammanfattning av analysen

Sammanfattningsvis förväntas dagens match mellan Trollhättan och Oddevold bli en tuff utmaning för hemmalaget. Trots att Trollhättan befinner sig på fjärde plats i tabellen har deras senaste prestationer inte varit särskilt imponerande. Oddevold å andra sidan har visat prov på stabilitet och god form, vilket gör dem till favoriter inför matchen. Med en hel trupp tillgänglig och inga rapporterade skador ser Oddevold ut att ha en fördel i dagens möte. Vi tror på en bortaseger till ett attraktivt odds och ser fram emot en spännande match!

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.83
Trollhättan - Oddevold
Sverige - Division 1 Södra
2023-09-11 19:00
Speltips: Oddevold Draw No Bet
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.