Speltips inför mötet mellan Armenien och Kroatien i Euro 2024-kvalet

Kroatien-EM

Mötesplats: Vazgen Sargsyan Republican Stadium

Två formstarka lag står redo att drabba samman när Armenien möter Kroatien i ett avgörande möte under Euro 2024-kvalet. Det här är en match som har potential att bli en riktig kamp, och här är vårt speltips inför den stundande drabbningen.

Lagens nuvarande prestation:

Armenien har överraskat många med sin starka inledning av Euro 2024-kvalet. De har samlat ihop sju poäng på sina fyra inledande matcher och är just nu på samma poäng som Kroatien. Armenien har visat sin styrka genom segrar över lag som Lettland och Wales. Med en poängskillnad på endast tre poäng från gruppledaren Turkiet, har Armenien en bra chans att kvalificera sig för Euro 2024.

Kroatien, ett lag med stor erfarenhet och kvalitet, har också presterat starkt. De är obesegrade hittills i kvalet och har sett imponerande ut i sina matcher. Senast levererade de en 5-0 seger mot Lettland och besegrade även Turkiet med 2-0 i mars. Med en seger i denna match kan de ta ledningen i Grupp D, vilket skulle ge dem en betryggande fördel i kvalificeringsprocessen.

Speltips:

Detta löfte att bli en spännande match mellan två lagen som kämpar hårt för att kvalificera sig till Euro 2024. Armenien har visat sig vara ett tufft motstånd, särskilt på hemmaplan. Men Kroatien besitter den nödvändiga kvaliteten och erfarenheten för att hantera detta test.

Vårt speltips för denna match är en knapp seger för bortalaget. De börjar som favoriter med sin starka trupp och nuvarande form. Vi förväntar oss också att det kommer att vara målrika möte, med minst tre mål sammanlagt.

Slutsats:

Sätt er redo för en intensiv fotbollsmatch när Armenien möter Kroatien. Det är en match som kan gå åt båda hållen, men med gästerna som favoriter, tror vi att de kommer att dra det längsta strået. Håll utkik efter mål och spänning när dessa två lag gör upp om viktiga poäng i kvalet till Euro 2024.

Snabbare banner

Ta en titt på vår bonussida för fler bonusar!

Speldetaljer
Odds: 1.80
Armenien - Kroatien
EURO 2024
2023-09-11 18:00
Speltips: Över 2.5 mål
Stake: 3 units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.