Speltips Dota 2: BetBoom Team – Team Secret 10/9

Team BDS - SK Gaming E-sport Speltips - LoL

Imorgon, den 10 september, är det äntligen dags för Tier 1 Dota igen, och jag längtar verkligen! Även om jag tycker om många av lagen i Tier 2 och att följa deras utveckling, finns det inget som slår Tier 1, där Dota spelas på en helt annan nivå.

Den matchen som jag ser fram emot är den första matchen i gruppspelet för BB Dacha. Det är en match mellan två välkända lag som jag båda gillar, nämligen Team Secret och BetBoom Team. Matchen kommer att vara en Bo2-match och startar kl. 11.00 imorgon.

Team Secret – Ett väletablerat lag med ess i rockärmen

Team Secret är ett väletablerat lag inom Dota-scenen och ligger för närvarande på plats 14 i världsrankingen. De misslyckades nyligen med att kvalificera sig för Tier 1 för första gången på väldigt länge. Jag har en känsla av att Puppey och hans team är hungriga efter revansch och vill bevisa att de fortfarande är ett av de topplag man bör räkna med. Jag förväntar mig att se dem i toppen av BB Dacha, även om de betraktas som underdogs för tillfället.

Puppey är en av de äldsta och mest erfarna spelarna idag och med sina genomtänkta strategier och taktiker är han nyckeln till deras framgång. Dessutom har de ett ess i rockärmen inför den här matchen. suma1L, en av de hetaste spelarna just nu, som nyligen hjälpte Aster att bli ännu bättre, kommer att spela som stand-in för Team Secret! Jag tror att detta kan bli riktigt bra, och jag har en känsla av att Secret kan chocka en del lag i gruppspelet.

Dota 2 Pinnacle Cup - StoRm - MoneyMakers

BB – Ett lag i top fem med stora kvaliter

BB å andra sidan är rankade som nummer 4 i världen och är ett stabilt lag med otrolig talang. Trots att de är relativt nya inom Dota-scenen har de redan etablerat sig bland de bästa lagen. De ger alla lag de möter en tuff match. Deras nackdel är att de kan vara lite oberäkneliga och de har särskilt lättare för en viss typ av spelstil. På papper är BB definitivt det starkare laget. Dock har de bara spelat en gång mot Team Secret, den 22 juli, där Secret chockade och vann med 2-0.

Speltips som har högt värde

Detta leder oss till mitt speltips. Spelbolagen favoriserar BB i en ganska stor utsträckning inför detta möte, mycket på grund av deras ranking och att Secret missade Tier 1-turneringen. Du kan få två gånger pengarna om du satsar på att BB vinner, medan oddsen för Secret är 8x. Personligen tycker jag absolut att Secret har en stor chans i den här matchen, större än vad oddsen visar. På grund av att spelbolagen favoriserar BB får vi riktigt bra odds på att Secret tar minst en karta i matchen.

Spelet blir alltså ett kart-handikapp 1,5+ till Secret, och du får 1,79 gånger pengarna. Jag rekommenderar att satsa 2 units, och spelet med bästa odds just nu finns hos Pinnacle. Det är värt att notera att Suma1L kommer att spela som stand-in för Secret och att det förra mötet mellan lagen slutade 2-0 till Secret, vilket talar till vår fördel när det gäller att Secret löser minst en karta.

Pinnacle Sports -Välkommen bonus
Speldetaljer
Odds: 1,79
BB Team - Team Secret
BB Dacha
2023-09-10 11:00
Speltips: Team Secret karthandikapp plus 1,5
Stake: 2 units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.