Speltips Super Lig: Gaziantep – Galatasaray 2/9

Gaziantep - Galatasaray - Super Lig - Speltips

Gaziantep hoppas vända trenden

Gaziantep kommer att hoppas på ett bättre resultat mot Galatasaray efter en 2-0 förlust i Super Lig senast mot Konyaspor.

I den matchen hade Gaziantep 48% bollinnehav och 8 skott, varav 3 var på mål. Å andra sidan hade Konyaspor 17 försök på mål, varav 7 var på mål. Guilherme (68′) och Robert Murić (94′) gjorde mål för Konyaspor.

Gaziantep har verkligen haft svårt att göra mål i sina senaste matcher. De har bara gjort 2 mål mot motståndarlag under sina sex senaste matcher. Under samma period har Gaziantep också släppt in 16 mål. Den trenden kanske inte följer med i den här matchen, så klart.

Deras tidigare form visar att Gaziantep:

  • inte har vunnit mot Galatasaray i sina senaste 2 ligamatcher.
  • inte har vunnit hemma i de senaste 9 ligamatcherna. De kommer vara desperata efter att avsluta den här sviten.
Gaziantep - Galatasaray - Super Lig - Speltips

Galatasaray vill fortsätta med bra form

Besökarna går in i den här matchen efter en 2-1-seger mot Molde FK i UCL-kvalet i deras senaste match.

I den matchen hade Galatasaray 60% bollinnehav och 9 försök på mål, varav 3 var på mål. Målskyttarna för Galatasaray var Mauro Icardi (7′) och Angeliño (90′). Molde hade 13 försök på mål, varav 3 var på mål. Eirik Hestad (66′) gjorde målet för Molde FK.

En rad framstående försvarsinsatser från Galatasarays försvar har resulterat i att de har släppt in endast 3 mål i sina senaste 6 matcher sammanlagt. Under samma tid har deras anfallsmaskin lyckats göra 10 mål.

Inbördes möten

Om vi tittar på deras tidigare möten från och med den 12/09/2020 kan vi se att Gaziantep har vunnit 1 av dessa matcher och Galatasaray 5, med noll oavgjorda. Sammanlagt producerades 19 mål mellan dem under dessa möten, varav 6 för Gaziantep och 13 för Cimbom. Det är ett genomsnittligt målsnitt per match på 3,17.

Den senaste ligamatchen mellan dessa klubbar var Super Lig-matchdag 24 den 05/03/2023, som slutade med resultatet Gaziantep 0-3 Galatasaray.

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus

För fler spelbolag och bonusar, ta en titt här:

Speldetaljer
Odds: 1.66
Gaziantep - Galatasaray
Super lig
2023-02-09 20:45
Speltips: Galatasaray -1 (Asian lines)
Stake: 2 units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.