Speltips Serie A: Napoli – Lazio 2/9

Napoli–Lazio, Speltips Serie A

Lazio tog 3 poäng i Neapel

Den mest intressanta matchen på lördagens Serie A-schema kommer att äga rum mellan förra årets Serie A vinnare och Lazio. Lagen kommer att spela i Neapel, där bortalaget förra säsongen flög iväg med tre poäng. Lazio var ett av de två lagen som lyckades besegra Diego Armando Maradonas gamla lag. Slutresultatet i deras match var 1-0, med Matias Vecino som gjorde det enda målet. Annars besegrade man sina rivaler på Olimpico med 2-1.

Dålig start på säsongen

Efter de första två omgångarna är Lazio’s lag sist i tabellen, då det är det enda i Serie A som inte har vunnit någon poäng. I deras första match förlorade man med 1-2 borta mot Lecce, och i den andra omgången föll de mot Genoa. Genoa bjöd på en av helgens överraskningar genom att besegra sina motståndare med 1-0.

Napoli–Lazio, Speltips Serie A

Napoli strävar efter 3 nya poäng

Bortalagets spelare har å andra sidan varit felfria hittills och gör definitivt en seriös satsning på en andra raka Serie A-titel. De vann med 3-1 mot Frosinone, som tillsammans med Genoa och Cagliari anslöt sig till eliten. Sassuolo lyckades heller inte stoppa förra årets Serie A vinnare i sin första hemmamatch för säsongen, då neapolitanerna åkte hem med en ren 2-0 seger. Tre av de fem målen hittills har kommit från klubbens skyttekung förra säsongen, Victor Osimen.

I mars noterade också Lazio-laget sin första seger i Neapel sedan 2015. Lazio bröt också sin motståndares svit med sex raka vinster. Jag tror dock inte att man kommer tillåta några överraskningar och kommer få ut det mesta av den här matchen och behålla sin 100-procentiga poäng. Förutom Neapolitanerna har tre andra klubbar startat säsongen med två segrar. Dessa är Verona, Inter och Milan. Dock är det bara Nerazzurri som inte har släppt in något mål i sin egen bur av de fyra lagen.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.60
Napoli - Lazio
Italien – Serie A
2023-09-02 20:45
Speltips: Napoli rak vinst
Stake: 2 units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.