Speltips E-sport: Ram Squad – MarsBet 6/9

Pinnacle cup turnering malta vibes e-sport

Vi befinner oss nu i den spännande tiden inför starten av Pinnacle Cup. Den första matchen kommer att spelas mellan Ram Squad och MarsBet på onsdag den 6e september klockan 11.00. Självklart kommer vi att ha ett spel på denna match, även om den vid första anblick kan verka lite lurig.

En lurig match med felaktigt odds

Matchen som öppnar turneringen är en Bo3 (bäst av tre) mellan Ram Squad och MarsBet Team. Både bolagen och allmänheten verkar hålla Ram som favoriter. Vanligtvis brukar jag spela på underdogen eller där jag anser att oddsen är felaktiga. Men denna gång måste jag hålla med om valet av favoriter och mina ögon är riktade mot en rak vinst för Ram.

Låt er inte luras av Ram Squad ranking

Just nu ligger Ram på plats 193 i världsrankingen. Man kan säga att de är ett av de sämst rankade lagen som deltar i turneringen. Men låt er inte luras av deras ranking. Det är ett lag som klättrar och utvecklas, och de har många stabila vinster mot lag som rankas 100 platser högre än dem själva. Så det är tydligt att detta är ett lag som kommer att klättra i år och som verkar ha en plan för sitt Dota-spel.

MarsBet ett nytt lag men med kända spelare

MarsBet Team är ett helt nytt lag. Detta kommer att bli deras första match någonsin. Trots detta har vi mycket att gå på. Det är nämligen i stort sett hela Ancient Tribes lag förutom två nya spelare. Spelarna i Ancient Tribe valde att lämna organisationen efter sin förlust mot OG. Nu har tre av medlemmarna startat upp MarsBet Team. Så det är ett nytt lag, men med spelare som vi är bekanta med.

Vad är anledningen till varför jag tror som jag gör?

Anledningen till att jag tror att Ram kommer att vinna denna match är tre specifika faktorer som jag väljer att fokusera på. För det första har Ram börjat spela bättre och bättre enligt mina ögon. De har chockat många under de senaste månaderna och vunnit mot betydligt bättre motstånd än vad deras ranking indikerar. Det har inte bara hänt en gång, utan flera gånger.

Senast de mötte Ancient Tribe för tre veckor sedan vann de enkelt med 2-0. Ancient Tribe däremot hade det lite tufft på slutet och var inte alls stabila i sitt spel. Varför de valde att bryta upp laget vet jag inte riktigt, men det kan vara så att de inte nådde de mål de hade satt upp och inte fick alla pusselbitar att falla på plats.

Pinnacle Cup – Speltips – Esport – Ram Squad vs Marsbet

Hur tror jag inför detta möte?

Nu möter alltså Ram MarsBet Team, som i stort sett är det gamla Ancient Tribe-laget. Dessutom anser jag att MarsBet Team har en sämre carry-spelare. Nya lag kan ha det lite tufft i början innan de har fått allt att fungera och är samspelta. MarsBet Team har inte haft så mycket tid än, bara en halv månad. Så för mig kommer detta att bli en relativt enkel match för Ram. Jag tror att de kommer att vinna med 2-0, men jag väljer att inte riskera något och spelar endast på den raka vinnaren, vilket är Ram.

Detta spel finns endast tillgängligt på Pinnacle, eftersom cupen sponsras av dem. Så om ni inte redan har ett konto där rekommenderar jag er att registrera er med länken här för att inte missa detta spel och alla andra spel som jag kommer att dela med mig av under cupen!

Spelet är alltså att Ram Squad ska vinna matchen till 1,6x pengarna. Och jag kommer öppna detta spel med 2 units.

Pinnacle bonus banner
Speldetaljer
Odds: 1.60
Ram Squad – MarsBet
Dota 2 - Pinnacle Cup
2023-09-06 11:00
Speltips: Ram Squad vinner matchen
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.