Speltips Allsvenskan: Degerfors – Häcken 3/9

Degerfors – Häcken – Allsvenskan – Speltips

I den 22:a omgången av Allsvenskan kommer BK Häcken att resa till Stora Valla för att möta hemmalaget Degerfors.

Degerfors slåss i nedre halvan

Man går in i dagens match med en hemmafacit på 4 vinster, 2 oavgjorda och 5 förluster, med en målskillnad på 14-17. Detta placerar dem på 15:e plats i tabellen och mitt i nedflyttningsstriden tillsammans med Sirius och Varberg. Även om Degerfors senast vann sin hemmamatch mot BP med 2-0, står de inför en betydligt tuffare utmaning idag när de ställs mot Häcken.

Häcken för starka?

Häcken kommer med gott självförtroende efter att ha kvalificerat sig för Europa League genom att besegra Aberdeen i det senaste dubbelmötet. Laget har genomgått vissa förändringar, särskilt med försäljningen av Sadiq, vilket naturligtvis lämnar stora skor att fylla. Dock har Layouni och Hrstic klivit fram och tagit ansvar.

Degerfors – Häcken – Allsvenskan – Speltips

Förlusten mot IFK Göteborg kan mycket väl ha varit ett medvetet beslut för att vila nyckelspelare inför kommande utmaningar. Med bara 9 omgångar kvar och en 5-poängs avstånd från serieledningen är det nu endast segrar som gäller för att försvara sin titel som svenska mästare från förra året.

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus

För fler kampanjer, kolla in våran bonussida!

Speldetaljer
Odds: 1.75
Degerford - Häcken
Allsvenskan
2023-09-03 15:00
Speltips: Häcken -0.75 Asian Lines
Stake: 2 units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.