Speltips Allsvenskan: Norrköping – Djurgården 3/9

Norrköping–Djurgården–speltips–allsvenskan

En offensiv tillställning

Söndagens möte mellan Norrköping och Djurgården utlovar en intressant batalj mellan två lag som kämpar för en stark avslutning på säsongen. Norrköping har visat en imponerande målskytteförmåga på sistone, med en genomsnittlig målskillnad på 3.8mål per match och 3 vinster och 2 förluster på sina senaste fem matcher. Det är tydligt att kunna göra mål har varit en viktig del av ”Pekings” framgång denna säsong, och de kommer säkerligen att försöka fortsätta i samma anda i detta möte.

Djurgården kommer från en viktig seger

Djurgården å andra sidan kommer från en viktig seger mot Degerfors, där de lyckades göra hela fyra mål. Det var en välbehövlig vinst efter ett oavgjort resultat mot Malmö och en tung förlust mot Elfsborg. Förändringar i truppen, såsom förlusten av spelare som Asoro och Berg samt skador på nyckelspelare som Fallenius, har påverkat lagets dynamik. Det blir spännande att se hur de hanterar detta i mötet med Norrköping.

Norrköping–Djurgården–speltips–allsvenskan

Endast 3 poäng gäller – Framförallt för Norrköping

Med endast 3 poäng som skiljer lagen åt och en fjärdeplats i tabellen som ger en biljett till europaspel som belöning för laget som håller den positionen i slutet av säsongen, står mycket på spel. Båda lagen kommer att kämpa för att säkra de viktiga poängen och närma sig Europaplatsen.

I detta möte ser det ut som om överspelet kan vara ett attraktivt alternativ att satsa på, med tanke på Norrköpings målrika form och Djurgårdens offensiva kvaliteter. Det kommer säkerligen att bli en spännande och målrik match på Platinumcars Arena på söndag.

Expekt Banner Bonus

Ta en titt på våra andra kampanjer i våran bonussida!

Speldetaljer
Odds: 1.98
Norrköping - Djurgården
Sverige – Allsvenskan
2023-09-03 17:30
Speltips: Över 2.5 mål
Stake: 2 units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.