Speltips Super lig: Ankaragucu – Fenerbahce 3/9

Ankaragucu – Fenerbahce – Super Lig – Speltips

Fenerbahce startar på bästa sätt

Fenerbahce, som förra säsongen slutade som tvåa bakom Galatasaray, har imponerat med sin starka start denna säsongen. Med två raka segrar och en övertygande seger över Twente i Europaspelet, där de totalt gjorde sex mål över två matcher, verkar laget vara i fin form. Deras förbättrade prestationer på planen är delvis resultatet av framgångsrika nyförvärv under sommaren, inklusive spelare som Tadic, Fred och Dzeko, vilka har stärkt lagets styrka och kvalitet.

Starka på bortaplan

Vad som också sticker ut är Fenerbahces imponerande bortaspelshistorik, där de under föregående säsong samlade ihop 39 poäng på 18 bortamatcher med en målskillnad på 37-18. Det är en imponerande prestation som belyser deras kapacitet att prestera på motståndarnas hemmaplan.

Ankaragucu – Fenerbahce – Super Lig – Speltips

Klass avgör

Inför det kommande mötet, med tanke på Fenerbahces starka form och deras förstärkta trupp, är det rimligt att förvänta sig att de kommer att dominera matchen. Att spela på Fenerbahce med asian-handicap -0,75 vid oddset 1.81 verkar vara ett attraktivt alternativ. Detta innebär att vi får halv vinst vid 1 måls seger och full vinst om man vinner med 2 mål. 3-1 känns som ett rimligt resultat idag!

Vi önskar er lycka till med detta speltips och hoppas på en underhållande och framgångsrik match!

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus

Speldetaljer
Odds: 1.81
Ankaragucu - Fenerbahce
Turkiet – Super Lig
2023-09-03 20:45
Speltips: Fenerbahce -0.75 Asian Handicap
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.