Speltips: Standard Liege vs Westerlo 22/9

Standard liege vs Westerlo - jupiler pro league

Speltips: Standard Liege vs Westerlo – Jupiler Pro League

Här är vårt speltips inför mötet mellan Standard Liege vs Westerlo i Jupiler Pro League – omgång 8

Standard Liege på Jakt efter Ännu en Vinst

Efter en övertygande 1-3-seger mot Eupen i First Division A hoppas Standard Liege på att fortsätta på vinnarspåret. I den matchen hade Standard Liege 56% bollinnehav och avfyrade hela 16 skott på mål, varav 6 var på mål. Målskyttar för Standard Liège var Wilfried Kanga (45′), Hayao Kawabe (45′) och Kamal Sowah (75′). Eupen hade 13 skott på mål, varav 3 var på mål, och Alfreð Finnbogason (80′) gjorde målet för dem.

Det har varit färre än tre mål per match i 5 av de senaste 6 matcherna där Standard Liège har varit inblandade. Under den perioden har deras motståndare gjort totalt 6 mål, medan Standard Liège har lyckats göra 6 mål. Men den här matchen kan vara annorlunda.

Inför detta möte har Standard Liege inte vunnit på hemmaplan i de senaste 3 ligamatcherna.

KVC Westerlo på Jakt efter Revansch

Efter en förlust mot Antwerp i First Division A hoppas KVC Westerlo vända trenden i denna match. I den förlusten hade KVC Westerlo 41% bollinnehav och försökte sig på 9 skott, varav 2 var på mål. Royal Antwerp hade 15 skott, varav 4 var på mål, och målen gjordes av Vincent Janssen (16′), Jelle Bataille (68′) och Arbnor Muja (84′).

I 5 av de senaste 6 matcherna med KVC Westerlo har det varit minst tre mål per match. I genomsnitt har det gjorts 3,17 mål per match under den perioden, och KVC Westerlos genomsnittliga målskörd är 0,83 mål per match.

När vi granskar deras tidigare möten ser vi att KVC Westerlo:

  • Inte har besegrat Standard Liege i de senaste 2 bortamatcherna i ligan.
  • Inte har vunnit på bortaplan i de senaste 5 ligamatcherna.
Standard liege vs Westerlo - jupiler pro league

Inbördes Möten

Om vi tittar på deras tidigare möten sedan den 31/07/2016 har det varit jämnt mellan lagen, med 2 segrar för Standard Liege, 2 segrar för KVC Westerlo och 2 oavgjorda resultat.

Det har även varit målrika möten, med totalt 23 mål på 6 matcher, vilket ger ett genomsnitt på 3,83 mål per match.

I det senaste ligamötet mellan lagen, som ägde rum den 20/05/2023, slutade det med seger för KVC Westerlo med 3-0 mot Standard Liege. KVC Westerlo hade 55% bollinnehav och 11 skott, varav 8 var på mål. Målen gjordes av Maxim De Cuyper (4′) och Nene Dorgeles (30′, 81′). På Standard Lièges sida hade de 11 skott, varav 2 var på mål.

Lycka till med ditt spel!


Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.75
Standard Liege - Westerlo
Belgien – Jupiler Pro League
2023-09-22 20:45
Speltips: Standard Liege vinst
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.