Speltips Bundesliga: Bayer Leverkusen vs Heidenheim 24/9

Bayer Leverkusen vs Heidenheim - Bundesliga


Speltips: Bayer Leverkusen vs Heidenheim

På söndag ställs serieledande Bayer Leverkusen vs Heidenheim i en spännande Bundesliga match. Läs vidare för vårt speltips inför matchen!

Bayer Leverkusen i Högform

Xabi Alonsos lag har inlett årets Bundesliga på bästa möjliga sätt med tre segrar mot starka motståndare som Leipzig, Borussia Mönchengladbach och Darmstadt. De har imponerat med en sammanlagd målskillnad på 11-3. Senast de var i aktion lyckades de säkra en imponerande 2-2 mot Bayern München, där Palacios satte en straffspark i den 95:e minuten. Leverkusen hade också ett starkt bollinnehav på 47%, skapade 13 målchanser och sköt 13 gånger, varav 5 på mål. En imponerande prestation på Allianz Arena i München.

Heidenheim, En Nykomling att Räkna Med

Heidenheim är nykomlingar i Bundesliga efter en spännande säsong i Bundesliga 2 förra året. De ligger nu på en elfteplats i tabellen efter fyra spelade matcher. De inledde säsongen med två förluster mot Wolfsburg och Hoffenheim, men har sedan visat upp en ökande formkurva. De spelade oavgjort 2-2 mot Borussia Dortmund, med ett högt odds på oavgjort, och senast besegrade de Werder Bremen med 4-2.

Bayer Leverkusen vs Heidenheim - Bundesliga

Historiskt Mötande

Dessa lag har inte mötts sedan DFB Pokal 2019, då Leverkusen var gästlag och förlorade med 2-1 trots att de hade endast 23% bollinnehav. Det var en imponerande taktisk prestation av Heidenheim.

Vårt Speltips

På söndag tror vi på Speltipsproffs att Bayer Leverkusen kommer ta tre poäng. Vi förutspår att gästerna kan göra minst ett mål, men det kommer inte vara tillräckligt för att hota värdarna. Leverkusen har nigerianske anfallaren Victor Boniface, som förväntas vara en ständig fara för Frank Schmidts lag.

Vårt speltips är att Bayer Leverkusen vinner med minst två mål och att du spelar på ett handikappsspel (-1,5). Kanske kommer vi att se en 3-1 seger? Lycka till!

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus
Speldetaljer
Odds: 1.67
Leverkusen - Heidenheim
Tyskland – Bundesliga
2023-09-24 15:30
Speltips: Leverkusen -1.5
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.