Speltips Dota 2: Gaimin Gladiators – Quest Esports 21/9

Gaimin Gladiators - Quest Esports - Dota 2

Imorgon 21 september 11,30 är det dags för en viktig match i Dream League grupp B. Det är mellan topplagen Gaimin Gladiators vs Quest Esports. Mycket står på spel, en kommer hålla sig kvar och få spela slutspel, medan den andra åker ut.

Vinnaren får slutspelsplats

Mycket talar fördel GG i detta möte. Förra världsettan som har gjort en tveksam start och riskerar nu åka ut redan i gruppspelet. Är det dålig form eller taktik? Många anser att topplagen inte lägger så stor fokus just på denna turneringen då T1 är om hörnet med en mycket viktigare prissumma. Man vill helt enkelt inte visa sina vinnande strategier inför T1. Svårt att säga vad som är vad. Men en sak som är säker är att GG har presterat otroligt tveksamt mot vad dom brukar göra. Trotts det så tror bolagen att dom steppar upp imorgon när det väl gäller och. Inte kan väll förra världsettan redan åka ut, finns inte på kartan. Taktik eller ej så är det 1 miljon dollar på spel trotts allt.

Gaimin Gladiators - Quest Esports - Dota 2

En inhoppare för Quest Esports

Quest som var en av favoriterna just till denna turneringen har presterat under förväntan och ligger näst sist i gruppen bakom Gaimin Gladiators. Mycket av deras dåliga insatts beror på att deras carry TA2000 inte fick sitt visum godkänt och dom fick ta in en stand-in som inte kunnat prestera på samma nivå. Även om dom har spelat bra games så har den sista finessen för att vinna inte funnits där. Så mycket av deras tidigare framgångar just byggt på TA2000 förmåga att få farm och vinna matcherna åt dom late. Dom kör samma spelstil nu med deras stand in. Men det har tyvärr inte funkat lika bra i 50-60 minuters gamen där TA2000 annars vinner år dom.

Mina tankar inför Gaimin Gladiators vs Quest

Så vad är mina tankar för matchen? Jag tror på fördel GG. Trotts jag inte vet var jag har dom just nu. Oavsett så brukar Gaimin Gladiators och Quest alltid bjuda på otrolig underhållande Dota och långa games när dom möts, riktiga nagelbitare. Trotts att Quest saknar TA2000 så är jag säker på att dom kommer ge GG en bra match! Tror det slutar 2-0 till GG men med risk för 1-1.

Mitt speltips

Jag väljer därför att inte spela på rak vinnare. Utan har siktat in mig på överspel minuter game 1. Expekt erbjuder 1,93 i odds för över 37,5 minuter och det tackar jag för. Dom flesta av Quest och GGs möten slutar i 50-60 minuters game. Och trotts TA2000 inte är med imorgon är jag säker på det kommer gå långt. Speciellt då dom spelar samma spelstil nu också och Gaimin Gladiators har en liten formsvacka. Inget av lagen kommer ge upp. Det är trotts allt vinna eller försvinna som gäller här.

Så mitt speltips blir alltså. Över 37,5 minuter game 1. Väljer spela 2 units och spelet finns på Expekt.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.93
Gaimin Gladiators - Quest Esports
Dota 2 - T1
2023-09-21 11:30
Speltips: Över 37.5 minuter – Map 1
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.