Speltips Serie A: Roma – Milan 1/9

Roma - Milan - Speltips - Serie A

Roma starka mot Milan

Redan i den tredje omgången av Serie A-säsongen är det dags för en av de viktiga rivaliteterna – Roma – Milan. På Stadio Olimpico i Rom är hemmalaget inte favoriter, och spelbolagen ger båda lagen lika stor chans att lyckas. Detta beror främst på båda lagens resultat i de första två omgångarna och på Rossoneris framgångsrika spel de senaste åren i denna rivalitet. De har inte förlorat på sju matcher redan, och i fyra av dem lyckades de vinna. Båda mötena förra säsongen slutade oavgjort.

Ingen bra start för Jose Mourinho

Jose Mourinho och Roma har inte slutat besvika sina supportrar efter att ha förlorat Europa League-finalen mot Sevilla i slutet av maj. Endast en poäng togs från de två första omgångarna av Serie A, och det mot lag som Verona och Salernitana, som vanligtvis är inblandade i överlevnadskampen. I båda matcherna släppte Giallorossi in två mål vardera. I den första hemmamatchen räddade Bellotti en poäng med ett mål i den 82:a minuten, men i Verona fanns det ingen tid för det, där Roma låg under med 0-2 i halvtid.

Roma - Milan - Speltips - Serie A

Perfekt start på säsongen

Det har varit en fenomenal start på säsongen för Milan i Serie A, med dem i ledningen. En av huvudorsakerna till detta är Olivier Giroud, som redan har gjort tre mål, även om två av dem mot Torino var straffar. Rossoneri vann med 4-1 i sin första hemmamatch och besegrade Bologna med 2-0 i den första omgången, även om motståndarna hade fler skott på mål och hade definitivt otur. Jag måste också nämna den goda prestationen från nyförvärvet Christian Pulisic, som gjorde mål en gång i båda matcherna.

Mycket skott

Båda lagen har enkelt bytt skott med varandra de senaste åren, och jag tror inte att jag kommer att fördjupa mig mycket i min förutsägelse för dagens match. I de senaste tio mötena i rivaliteten har vi bara sett en nolla, och med tanke på båda lagens prestationer i de första två omgångarna tror jag inte att det finns möjlighet till någonting annat. Mourinho har Dybala och Belotti i anfallet, och nu även Lukaku. Milan, å andra sidan, har definitivt fått en lovande start på den nya säsongen.

Jag har valt att spela över 1.5 mål i denna matchen och lägger till över 6.5 hörnor

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.62
Roma - Milan
Serie A
2023-09-01 20:45
Speltips: Över 1.5 mål och över 6.5 hörnor totalt i matchen
Stake: 4 units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.