Speltips Serie A: Monza – Juventus 01/12

Monza - Juventus speltips Serie A

Juventus hoppas på att kortvarigt klättra till toppen av Serie A-tabellen. Matchen Monza – Juventus blir en resa till Stadio Brianteo på fredagskvällen för att mötas i omgång 14 av Serie A.

Monza – Matchinfo

Vi börjar med hemmalaget, och medan Monza kanske var besvikna över att ha missat en placering bland de tio bästa i Italiens högsta liga, har Raffaele Palladinos män sina ögon stadigt inställda på att göra en ny satsning för att nå topp 10. Trots att de röda kan öppna fredagens möte med endast tre poäng från att avancera till de europeiska platserna, befinner sig Palladinos trupp för närvarande i en svacka. Efter att ha återvänt från november månads landslagsuppehåll med en 1-1-match borta mot Cagliari har Monza bara vunnit en enda av sina fem senaste framträdanden.

Likaså har de tvingats nöja sig med en poäng i fyra av sina senaste fem matcher på Stadio Brianteo, och Monza ger intryck av att vara ett lag som söker stabilitet. Trots det kommer de vara angelägna om att återuppleva segern genom att besegra motståndet 2-0 när de senast mötte Turin den 29 januari. På fredag kommer värdarna att vara desperata att åstadkomma ännu en tungviktsbedrift här.

Monza - Juventus- Serie A

Juventus – Matchinfo

Vad gäller gästerna har Juventus, trots att de hade hanterat en rad offentliga frågor förra säsongen, kommit tillbaka starkt den här gången. De italienska ikonerna har rusat ut från startblocken sedan öppningen av säsongen 2023/24 och anses vara en av de främsta kandidaterna att göra en återkomst till Champions League. Vissa runt Turin siktar också på att göra en verklig satsning om ligatiteln. Med vetskapen om att en annan seger på fredagskvällen skulle få dem att gå om Inter Milan och ta förstaplatsen kommer Gamla Damen vara desperat att göra ytterligare ett uttalande i Serie A här.

Fortsätter att lysa på båda sidor om det internationella uppehållet i november är Massimiliano Allegris män obesegrade i åtta raka framträdanden över alla tävlingar – en svit som sträcker sig ända tillbaka till den 23 september. Trots att de förlorade med 2-0 när de välkomnade Monza till Turin i januari bör stämningen i Juves läger vara fortsatt hög.

Speltips – Hur spelar vi? Monza – Juventus

Vi anser att Juventus kommer ta revanch från förra matchen mot Monza och göra en 0-2 seger här. Att spela rak vinnare till 1.95 är ett guldkorn man inte får missa.

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus
Speldetaljer
Odds: 1.95
Monza - Juventus
Italien – Serie A
2023-12-01 20:45
Speltips: Juventus vinna
Stake: 3 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.