Speltips Bundesliga: Köln – Bayern München 24/11

Koln vs Bayern Munchen bundesliga

Matchen Köln – Bayern München blir en intressant historia när bottenlaget hälsar regerande mästarna välkomna till Rhein Energie Stadion på fredag klockan 20.30. Dom slåss i olika delar av tabellen. Köln gör allt i sin makt för att komma ur nedflyttningszonen och Bayern måste hänga på Leverkusen i toppen. Vi på Speltipsproffs har en klar ide om matchens utgång.

Köln – Matchinfo

Hemmalaget går mot en sämre säsong än förra året. Då kom man på 11:e plats utav 18 lag. Nu ser det värre ut. Köln ligger näst sist och har bara samlat ihop sex poäng på 11 matcher. Målskillnaden 6-23 gör inga fans glada heller. Man spelar inte bra. Värdarna har ingenting som fungerar i laget. Man har nu spelat 19 raka matcher i Bundesliga utan att lyckats hålla nollan. Nu kommer mästarna på besök som dom inte vunnit över på 12 år.

Köln har dock spelat upp sig det senaste. Två oavgjorda matcher på raken har gjort att dom passerat årets flopp Union Berlin och lämnat jumboplatsen. Senast i ligan spelade man 1-1 mot Bochum och dessförinnan fick man samma resultat mot Augsburg hemma. 

Saknas i matchen gör Pentke och Christiansen via skador och Uth är tveksam till spel.

Köln - Bayern München bundesliga

Bayern München – matchinfo

Bayern München vet vad som står på spel. Man är två poäng efter Leverkusen som fortsätter att vinna i toppen. Här måste det bärgas tre poäng. Det som kan vara lite oroväckande är att man har haft många spelare på landslagsuppdrag. Thomas Tuchel vet dock vad som måste göras. Man har inte förlorat på 18 raka matcher mot Köln och det kommer inte ske nu heller. 

Bayern Munchen sprutar in mål framåt. Smått overkliga 42 mål på 11 matcher är rekord. Harry Kane har gjort 17 mål att jämföra med hemmalagets nio mål gjorda. Man kommer från en vinst med 4-2 mot Heidenheim där Sane assisterade Kane två gånger i den första halvleken. Bortalaget kvitterade i den 70:e minuten men hade inget att sätta emot i 90 minuter. 

Skadade spelare som missar matchen är Musiala, De Ligt, Buchmann och Marusic.

Hur spelar vi? Köln vs Bayern München  

Här har vi hittat hela tre speltips som vi väljer att investera i.

Vi satsar två units på varje spel. Bayern München asian -1.5 hos Expekt till oddset 1.66,

Bayern att vinna och över 2.5 mål i matchen hos Expekt till oddset 1.44 och

Harry Kane att göra mål hos Expekt till oddset 1.54. Lycka till

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.66
Köln – Bayern München
Tyskland – Bundesliga
2023-11-24 20:30
Speltips: Bayern München asian line -1.5
Stake: 2 units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.