Speltips: San Jose Sharks vs Florida Panthers 15/11

San Jose Sharks vs Florida Panthers NHL

Spelet på Islanders sitter hur enkelt som helst när dom löser över 28,5 skott på mål. Glad jag inte valde att spela vinnare då matchbilden inte riktigt speglade resultatet. Så rätt tänk och ännu en vinst i bagaget! Inför nattens NHL tycker jag ha hittat ett riktigt guldkorn som bara ska sitta!

San Jose Sharks vs Florida Panthers – Inför matchen

Nattens match jag har spanat in mig på spelas onsdag 15 november 04.00. Det är mellan San Jose Sharks vs Florida Panthers. Två lag med otroligt stor klasskillnad och form just nu. Finns bara en utväg för denna matchen egentligen. Allt annat än Florida vinst inatt är flopp i mina ögon. Trotts det kommer jag inte spela rak vinnare eller handicap-spel på Florida. Tycker mig ha funnit ett ännu säkrare spel på Sharks som har suttit 12/15 matcher denna säsongen. Häng med.

San Jose Sharks – Matchinfo

San Jose Sharks fortsätter sin bedrövliga form. På 15 matcher har dom endast två vinster! Och båda dom vinsterna kom med mot ligans sämre lag. Deras målskillnad är bedrövlig, 18-67. Dom snittar knappt över ett mål per match. Och det trillar in mål i baken hos dom. Rätt svårt att vinna matcher på det sättet, när varken offensiven eller defensiven fungerar. Behöver knappt nämna att dom ligger kvar på sista placeringen i Western Conference. Tror det är med rätt skakigt självförtroende dom åker till Florida imorgon. Tror mer inställningen är att hålla nere siffrorna än att dom faktiskt har chans att vinna mot ett starkt Panthers hemma!

San Jose Sharks vs Florida Panthers NHL Ishockey

Florida Panthers – Matchinfo

Florida Panthers går som tåget just nu. Fyra raka vinster och dom ser ut att vara tillbaka i samma form som dom var i slutspelet tidigare i år. Efter 14 spelade matcher så ligger dom på en tredje plats i Eastern Conference. Dom har nio vinster och fem förluster med en mål skillnad på 44-40zDeras snabba och aggressiva anfall fungerar perfekt just nu. Dessutom fungerar deras aggressiva forechecking i försvaret riktigt bra, och det skapar stora problem för många av lagen.

Panthers låter inte dom andra lagen spela sitt spel och ställa upp. Utan kontrollerar stora delar av matcherna och är det styrande laget med konstant press mot motståndarens mål. I matchen inatt hemma mot Sharks är jag rätt säker på Florida kommer ha lekstuga. Deras snabba och aggressiva spelstil kommer helt klart bli problem för Sharks som har stora problem och där inget av spelet fungerar överhuvudtaget just nu. Dessutom har Panthers målvakt Bobrovsky som var en stor kugge i deras framgångar förra året börjat komma tillbaka till sin storform. Ja inte mycket talar för Sharks imorgon.

Hur spelar vi? Sharks vs Panthers

Spelet jag kommer köra på är som sagt inte rak vinst Florida som man kanske kan tro. Jag väljer istället att spel Sharks under 2,5 mål inklusive övertid för 1,79 gånger pengarna. Tycker detta är väldigt generöst med tanke på att Sharks endast har lyckats göra tre mål i tre matcher denna säsongen. Alla andra har slutat under. Och imorgon borta mot ett Panthers som kommer styra matchen ser jag det näst intill som en omöjlighet att dom får in över två mål.

Så speltipset blir. San José Sharks under 2,5 mål inklusive övertid. 1,79 gånger pengarna och fyra units investeras! Spelet finns på Expekt!

Spel under 2,5 mål San Jose sharks
Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.78
San Jose Sharks - Florida Panthers
Ishockey – NHL
2023-11-15 04:30
Speltips: San Jose Sharks – Under 2.5 mål
Stake: 2 units
Status: Match ej börjat
This entry was posted in Hockey and tagged .
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.