Speltips: Edmonton Oilers vs New York Islanders 14/11

Edmonton Oilers vs New York islanders NHL

Edmonton Oilers vs New York Islanders – Inatt

Inatt den 14 november 02:30 är det dags igen! Hockey! Nattens match i NHL blir mellan två tidigare topplag, Edmonton Oilers vs New York Islanders. Två lag som båda haft en usel start på denna säsongen och uppenbarligen har stora problem med att få spelet att fungera. Väldigt svårt att kora en vinnare i detta möte. Istället har jag spanat in mig på ett statistikspel som känns riktigt fint. Häng med!

Edmonton Oilers – Matchinfo

Edmonton Oilers har haft en av sina sämsta starter på säsongen på länge. Dom har aldrig varit ett defensivt lag. Utan mål har dom alltid släppt in. Dock har dom alltid kunnat göra mål. Och på så sätt fortfarande vunnit matcher. Det är en kugge som inte riktigt börjat fungera denna säsongen. Leon Draisaitl och Connor McDavid som annars brukar toppa poängligan varje säsong, har haft en väldigt trög start och presterar inte alls på den nivån dom tisdagar gjort.

Dom ligger just nu på plats 40 för Draisaitl och 130 för McDavid. 13 matcher spelade. Tio förluster och endast tre vinster. 35-51 i målskillnad och näst sämst i Western Conference. Här om dagen sprakade dom sin tränare, så att laget är i kris är inget man kan blunda för.

Edmonton Oilers vs New York Islanders match

New York Islanders – Matchinfo

New York Islanders är ett lag som alltid brukar va med stabilt i toppen för slutspelsplatser. Dock har dom också denna säsongen inte den bästa starten. Lite bättre än Oilers skulle jag nog säga men dom måste steppa upp om dom vill börja klättra i tabellen. Just nu ligger dom efter 13 spelade matcher på en 14e plats i Eastern Conference. En målskillnad på 32-40. Åtta förluster var av tre på övertid, men ändå fem vinster, så helt ute och cyklar är dom inte. Bara målskyttet börjar fungera för dom så kommer det helt klart börja se bättre ut för dom.

Ingen vinnare för mig

Som sagt kommer jag inte välja en vinnare i detta möte. Även om bortavinsten lockar lite smått. Kommer istället välja köra ett statistik spel som enligt mig är väldigt fint och suttit i 11/13 matcher denna säsongen för Islanders. Över 28,5 skott på mål i matchen för 1,9 gånger pengarna känns väldigt fint. Speciellt när det är två lag ir form där det kommer antagligen bli en del misstag med svängningar åt båda håll samt mycket skott på mål.

Hur spelar vi – Oilers vs Islanders

Speltipset blir alltså, Islanders över 28,5 skott på mål i matchen. 1,9 gånger pengarna. 3 units insats och ni hittar spelet på Expekt!

Over 28,5 shots
Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.90
Edmonton Oilers - New York Islanders
Ishockey–NHL
2023-11-14 02:30
Speltips: Över 28.5 skott på mål för Islanders
Stake: 2 Units
Status: Vinst
This entry was posted in Hockey and tagged .
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.